Jednohubky k svačině - úterý 24. října
Novinka Jednohubky k svačině - úterý 24. října

Jednohubky k svačině - úterý 24. října

Michal Burian

Michal Burian

20

Stream nového Wolfensteina, prodeje Gran Turisma Sport, Xbox 360 hry s vylepšením pro Xbox One X, problémy expanze Horizon: Zero Dawn a další zprávičky.

Reklama

U nás se sice na Gran Turismo Sport dost nadává, ale ve Velké Británii se novým PS4 závodům daří. Usadily se totiž na prvním žebříčku nejprodávanějších her v UK a podle informací se za úvodní dny prodalo téměř třikrát více kusů než Forzy Motorsport 7 na Xbox One v úvodní dny. South Park: The Fractured but Whole skončil třetí.

Kompletní edice Nioh na PC bez protipirátské ochrany Denuvo. Vedoucí vývoje Fumihiko Yasuda ještě potvrdil, že hra nebude mít zamknuté nastavení grafiky.

Známe první čtveřici her z Xboxu 360, která ve zpětné kompatibilitě dostane vylepšení pro Xbox One X. Na výkonnější konzoli si budete moci v lepší kvalitě a plynule vychutnat Halo 3, Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3 a první Assassin’s Creed.

Blizzard vylepšil Battle.net o nové společenské funkce, včetně více možností v profilech a avatarech.

Sony má problémy s ochranou známkou u expanze The Frozen Wilds pro Horizon: Zero Dawn. Společnosti byla zamítnuta ochranná známka na název The Frozen Wilds z důvodu mobilní hry Frozen Wild od HUUUGE Games. Asociace nedovolí registraci The Frozen Wilds, mohlo by totiž dojít k záměně a lidé by si hry pletli. Sony tak může buď přejmenovat rozšíření (vysoce nepravděpodobné) nebo se s HUUUGE Games dohodnout. Každopádně vydání The Frozen Wilds to nijak neohrozí, nový příběh Aloy dorazí 7. listopadu.

Zdá se, že nový model PlayStation VR pomohl nastartovat prodeje. V Japonsku se prodalo 27 tisíc kusů tohoto nového modelu, celkově má PS VR na tamním trhu prodáno přes 200 tisíc kusů.

Konzole PS4 se po nejnovější aktualizaci dostala na verzi 5.01. Update zlepšuje výkon systému a má pouhých 357,3 MB.

Doom na Nintendu Switch poběží konzistentně při 30fps, slibuje Bethesda. Dobrou zprávou je, že se singleplayerové módy kampaň a Arcade vejdou na 16 GB cartridge. Multiplayer vyžaduje stáhnutí 9 GB.

Stolní hře Resident Evil 2 se podařilo na Kickstarteru vybrat přes 800 tisíc liber.

V předstihu si můžete nastudovat trofeje Call of Duty: WWII - celkem 51 trofejí, z toho jedna platinová, dvě zlaté, 10 stříbrných a 38 bronzových.

Zing.cz je jedním z mála magazínů, kteří v předstihu dostaly kód k recenzování Wolfenstein 2: The New Colossus. Dnes večer vám přineseme stream z hraní. Pokud půjde vše dobře, recenzi publikujeme ve čtvrtek odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama