Jednohubky k večeři - čtvrtek 10. prosince
Novinka Jednohubky k večeři - čtvrtek 10. prosince

Jednohubky k večeři - čtvrtek 10. prosince

Michal Burian

Michal Burian

27

Koncept art z Mafie 3, sledovat Game Award, Heroes 7, Max Payne pro PS4, záhadný box od Square Enix a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Tvůrci třetí Mafie na Twitteru zveřejnili nový koncept americké káry. Více se máme dozvědět brzy.

Letošní Game Awards sledovalo 2,3 milionů lidí, což je nárůst o 20 procent oproti loňsku. Je jisté, že v prosinci 2016 se bude konat další udílení cen nejlepším hrám roku.

Might and Magic Heroes VII nově podporuje Steam Workshop pro sdílení modifikací.

Dnes vychází první oficiální patch pro Tribes Ascend, více než dva roky po uvedení hry na trh. Free-to-play jetpack střílečka bude kvůli tomu na zhruba šest hodin mimo provoz, protože dojde k dramatickým změnám v základu hry. Pokud jste si něco koupili za reálné peníze, tak se vám vše vrátí na váš účet.

Vypadá to, že další hrou z éry PlayStationu 2 pro PS4 bude střílečka Max Payne. Vyplývá to z ratingu ESRB, který udělil věkové doporučení PS4 verzi Max Payne.

Mobilní Fallout Shelter se dočkal nové aktualizace, která zlepšuje optimalizaci a přidává nové úkoly nebo možnosti prodeje předmětů. Největší novinkou je ale přidání psů a koček.

Squre Enix na svém evropském e-shopu prodává záhadný box. Stojí 6,49 euro a obsahuje pět digitální her. O jaké jde, to vydavatel neprozradil. Odoláte?

Vypadá to, že se brzy konečně dozvíme něco o přidání Xenu do placené verze Black Mesy, která se stále nachází v Early Access na Steamu. Nasvědčuje tomu tvrzení vývojářů na Twitteru.

Rainbow Six Siege se podařilo něco, co se jen tak nějaké hře zatím nepodařilo. Xbox One verze této taktické kooperativní akce byla prodávanější než PS4 verze. 53 procent všech prodaných kusů ve Velké Británii za první týden bylo ve verzi pro Xbox One. Zbývajících 47 procent tvoří PS4 a PC verze má kupodivu nula procent. U Just Cause 3 to bylo 55 procent na PS4, 43 procent na Xbox One a 2 procenta na PC. Podle všeho jde ale jen o krabicové verze, digitální prodeje se jako obvykle nezapočítávají.

S tím souvisí nejprodávanější hry v UK za minulý týden. Na prvním místě FIFA 16. Následuje CoD: Black Ops 3, Star Wars: Battlefront, Just Cause 3, Fallout 4 a na šestém místě Rainbow Six: Siege.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama