Jednohubky k večeři - pátek 4. prosince
Novinka Jednohubky k večeři - pátek 4. prosince

Jednohubky k večeři - pátek 4. prosince

Michal Burian

Michal Burian

7

Nexus pro Armu 3, beta trailer Hitmana, smutní vývojáři Total War, zajímavá výhra pro hráče Elder Scrolls Online, Zaklínač 2 na Xboxu One nebo PlayStation Roadshow v Plzni.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

V průběhu týdne došlo k vydání zásadní aktualizace Nexus pro Armu 3. Zahrnuje například rozšíření multiplayerového módu End Game, spectator režim nebo vylepšení staminy a systému zranění.

CD Projekt Red dnes oznámil, že Zaklínač 2 bude zpětně kompatibilní s konzolí Xbox One. Přesné datum zatím neznáme.

Zatím jde o nepotvrzené zprávy, ale podle brazilského ratingu se Assassin's Creed Chronicles dostane na handheld PlayStation Vita.

Zítra bude vydán nový trailer na Hitmana, který se má soustředit na betu. Lze tak očekávat informace o připravované betě, která má být pouze pro PC a PlayStation 4.

Tvůrce Total War: Warhammer mrzí, že naštvali komunitu dodatečným balíčkem Chaos Warriors, který dostanou hráči za předobjednávku. Creative Assembly a Sega balíček berou jako bonus, něco navíc, a mrzí je, že na YouTube má trailer 42 025 negativních palců a pouhých 3132 pozitivních palců.

Chcete vyhrát milion dolaru? Potom stačí navštívit stránky a do 10. ledna 2016 si zahrát Elder Scrolls Online. Vypadá to, že Bethesda chce do svého MMORPG nalákat další hráče, tak to zkouší zajímavou výhrou.

Mobilní SimCity BuildIt dostal novou aktualizaci. Do hry přinesla možnost vytvořit si vlastní britské čtvrti díky novým budovám, včetně Globe Theater a Big Ben. Hráči si dále mohou rozšířit své hranice o 25 procent a využít další plochu pro své město. Jako další přišly na řadu různé úkoly, které vám přinesou velké odměny, a také speciální Londýnské předměty, jako je třeba telefonní budka.

Plzeňáci mohou o víkendu navštívit PlayStation Roadshow před obchodem C&A v Tescu Rokycanská. Na místě si vyzkoušíte třeba kolekci Uncharted a další PlayStation 4 exkluzivity.

PlayStation Roadshow rozhodně musí zavítat i do Evropské metropole roku 2015, kterou se stala Plzeň. Kdy nás tam i s ná...

Zveřejnil(a) PlayStation CZ/SK dne 3. prosinec 2015
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama