Jednohubky k večeři - středa 9. prosince
Novinka Jednohubky k večeři - středa 9. prosince

Jednohubky k večeři - středa 9. prosince

Michal Burian

Michal Burian

13

Half-Life 3 v databázi Steamu není od Valve, Microsoft chystá další hry na rok 2016, blíží se beta Street Fighter, patch pro PS4 verzi Falloutu 4 nebo kooperativní střílečka Helldivers.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Marc Laidlaw z Valve potvrdil, že Half-Life 3 v databázi Steamu není od nich. Nedávný únik dat ze Steam databáze je tedy nejspíš výplodem jiných vývojářů, kteří z nějakého důvodu pojmenovali svůj projekt Half Life 3.

Square Enix chystá pro fanoušky série Final Fantasy na 16. prosince takové malé Vánoce. Na Steamu totiž ten den vyjde PC verze šestého, velmi populárního dílu této RPG série. Grafika hry byla znovu pečlivě vytvořena veteránem mezi návrháři postav Kazuko Shibuyou a vůbec poprvé připravena pro vydání na PC platformě, přičemž aktualizací prošlo i ovládání a aktive-time bojový systém. Titul obsahuje achievementy služby Steam úspěchy a karty.

Microsoft na rok 2016 chystá další hry, které nejsou dosud oznámeny. Zatím víme o šesti Xbox One exkluzivitách, včetně Gears of War 4, Halo Wars 2 a Quantum Break.

Od 17. do 20. prosince proběhne další beta bojovky Street Fighter V. Hru si budou moci vyzkoušet hráči, kteří si ji předobjednali.

Beta PS4 titulu The Tomorrow Children začne v lednu, ale bude dostupná jen krátkou dobu. Vybraní hráči si budou moci hru vyzkoušet od 21. do 23. ledna 2016. Pokud máte zájem se zúčastnit, navštivte tuhle stránku a přihlaste se.

První patch už vyšel i pro PS4 verze Falloutu 4, Xbox One hráči se dočkají v tomto týdnu. Aktualizace řeší obecné problémy se stabilitou hry a vylepšuje a optimalizuje další věci. Hlavně nemají být žádné dropy k 20fps.

Arkádová střílečka Helldivers, kterou si užijete hlavně v kooperaci, vyšla pro PC. Na Steamu ji koupíte za 19,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama