Jednohubky k večeři - úterý 20. září
Novinka Jednohubky k večeři - úterý 20. září

Jednohubky k večeři - úterý 20. září

Michal Burian

Michal Burian

1

Oslavy při dokončení vývoje Gears of War 4, Alien: Isolation možná s oficiální podporou VR, piráti v ETS2, Ken Levine otevřeně o svém odchodu od BioShocku a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/dopoledne/odpoledne/večer čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Včera jsme mohli vidět launch trailer Gears of War 4. Dnes se dozvídáme, že střílečka byla oficiálně dokončena, nic nebrání tomu, aby 11. října na Xbox One a Windows 10 vyšla.

Sega naznačila, že by se Alien: Isolation mohl dočkat oficiální podpory virtuální reality. Před třemi roky bylo vytvořeno demo pro Oculus Rift. Jurgen Post ze Segy se v současné době nechal slyšet, že šlo o demo velmi strašidelné a dost se jim líbilo. Sega se netají tím, že má v kancelářích VR k dispozici a zvažuje, které hry upraví, případně vytvoří. Vypadá to, že Alien: Isolation je jedním ze žhavých kandidátů.

Euro Truck Simulator 2 dostal další Paint Jobs Pack, tentokrát si na své tahače za necelá dvě eura můžete dát pirátské vlajky, kostry a další tematické věci.

Proč Ken Levine skončil s BioShockem a změnil studio na menší tým vytvářející méně náročné projekty? Konečně jsme se dozvěděli pravdu. Ken Levine chtěl změnu, už nechtěl celý svůj život věnovat náročným projektům, u kterých se nezdravě stresoval. „Když jsem viděl svou fotku z roku 2010 a o tři roky později při vydání BioShocku Infinite, vypadal jsem o 10 let starší.“

Jestli se stále zajímáte o zrušený Star Wars: Battlefront 3, jistě vás potěší nově zveřejněné záběry z tutoriálu singleplayeru. Jen mějte na paměti, že jde o záběry ze staré verze, k níž ani autor videa v tuto chvíli nemá přístup.

Nejprodávanější konzolí srpna v Severní Americe se stal Xbox One, stejně jako v předešlém měsíci. Xbox One dokázal prodat 274 800 kusů, zatímco PS4 pouze 160 tisíc kusů, uvádí zpráva NPD. Rozdíl je 114 800 kusů. Prodeje Xboxu One v USA za srpen 2016 vzrostly o 37,2 procent, oproti stejnému měsíci roku 2015. A prodeje PS4 zase klesly o 22,9 procent.

Vydavatel může být s hrou Football Manager 2016 spokojen, šéf Sports Interactive se pochlubil, že tahle nevšední záležitost, která neláká každého, dosáhla na milion prodaných kusů. 4. listopadu vyjde další díl na PC, Mac a Linux.

Fanoušci série Half-Life jsou stále dost aktivní. Proto by nás nemělo příliš překvapovat, že se i po mnoha letech daří najít nové zajímavosti. Nedávno došlo na odhalení easter eggu v americké verzi Half-Life: Decay pro PS2, který byl neznámý dlouhých 15 let. A přitom jde jen o alternativní instrukce doktora Kellera.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama