Jednohubky k večeři - úterý 8. prosince
Novinka Jednohubky k večeři - úterý 8. prosince

Jednohubky k večeři - úterý 8. prosince

Michal Burian

Michal Burian

23

Gwint místo boje v Zaklínači 3, patch pro Fallout 4, únik Steam databáze, remake Final Fantasy VII nebo Elder Scrolls Online o tomto víkendu zdarma.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Z úniku Steam databáze bylo zjištěno, že některé PlayStation exkluzivity by mohly vyjít pro PC. Pokud je to pravda, můžete očekávat PC verze Everybody’s Gone to the Rapture, Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, Journey a Steins;Gat.

Klasická, 14 let stará strategie Original War od brněnského studia Altar Games (dnes součást Bohemia Interactive) se dočkala nového patche a Steam Workshopu. O patch i podporu Workshopu se postaral tým OWSupport.

Pokud se těšíte na dobrodružnou hru Firewatch, kde budete chránit les před požáry a mládeží, tak se můžete podívat na nové gameplay záběry, které se odehrávají ve stejné oblasti jako ty předešlé, akorát hlavní hrdina řeší problémy s táborníky jinak.

Bethesda vydala první finální patch pro Fallout 4. Po důkladném testování, do něhož se mohli zapojit i hráči, vyšel opravný balíček pro PC verze hry. PlayStation 4 a Xbox One se dočkají koncem tohoto týdne. Patch verze 1.2 obsahuje některé změny z předchozích beta patchů. Například můžete nově přemapovat klávesy na numerické klávesnici, vylepšena stabilita paměti, upraveno vykreslování a došlo také k opravě různých menších i větších problémů, na které hráči během hraní narazili.

Hrajete Zaklínače 3 a už vás nebaví boj? Chtěli byste radši nepřátele likvidovat výhrou v gwintu? Pak vám určitě přijde vhod mod Hearts of Card. Díky němu můžete porážet nepřátele za pomoci gwintových zápasů.

Remake Final Fantasy VII poběží na Unreal Engine 4, oznámil Epic Games.

Patch vyšel také pro PS4 a Xbox One verze Assassin's Creed Syndicate. Update 1.3 řeší problémy s výkonem a stabilitou hry.

O tomto víkendu si budete moci zdarma zahrát Elder Scrolls Online. U Xbox One verze nebudete potřebovat vůbec nic, hru naleznete od 10. prosince na Xbox Live Store zdarma ke stažení a hrát budete moci do 14. prosince. Ovšem u PC verze budete potřebovat kód, který bude rozdávat Bethesda na sociálních sítích a všude možně.

V březnu 2016 začne live-action Street Fighter V mini-série Street Fighter: Resurrection. Videa připraví Machinima ve spolupráci s Capcomem a nabídne pět epizod sledující Charlieho Nashe. To je bojovník, který se záhadně vrátí z mrtvých do hry. Příběh se bude odehrávat deset let po Assassin's Fist - chybět nebudou hvězdy, jako Mike Moh a Christian Howard nebo Alan Mousi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama