Jednohubky – pátek, 10. srpna
Novinka Jednohubky – pátek, 10. srpna

Jednohubky – pátek, 10. srpna

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Switch Online ve druhé polovině září, Discord jako prodejce her, 1C Company na Gamescomu nebo cross-platform v Rocket League.

Reklama

Nintendo spustí službu Switch Online ve druhé polovině září. Slibuje knihovnu NES titulů, která se bude postupně rozrůstat. Zatím jsou potvrzené hry Super Mario Bros. 3, Donkey Kong a The Legend of Zelda. Switch Online bude nutné ke hraní multiplayeru, stát bude 20 dolarů za rok.

This is the Police 2 dorazí na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch přesně 25. září. Na PC už hra vyšla.

Discord bude prodávat hry. Nepůjde ale o široký výběr titulů. Discord se rozhodl nabídnout uživatelům pouze vybrané tituly společně s nezávislými kousky.

Společnost Wargaming přivede do Prahy vývojářskou konferenci 4C, která se běžně koná v ruském Petrohradu a ukrajinském Kyjevě. V Praze se vývojáři, markeťáci a obecně lidé z herní branže sejdou v říjnu. Mezi hosty jsou Jason Cahill (technický ředitel Minecraft, Microsoft), Mo Fadl (šéf E-Sports divize, Riot Games), Greg Street (ředitel designu, Riot Games), Paul Barnett (herní ředitel, Wargaming) nebo Leszek Szczepanski (Senior Gameplay Programmer, Guerrilla Games).

Deep Silver a 4A Games ukážou veřejnosti Metro Exodus. Hráči budou mít šanci si zahrát na Gamescomu (Hall 9 u Deep Silver) nebo Hall 8 ve stánku Xboxu od 22. do 25. srpna. Dále na PAX West, v září na britském EGX 2018, v říjnu na ruském IgroMir Expo a koncem října na Paris Games Week.

Steep na Switch nevyjde. Ubisoft zrušil plánovanou Nintendo Switch verzi této hry s extrémními zimními sporty. Vývojáři se rozhodli soustředit na nový obsah pro PC, PS4 a Xbox One verze Steep.

Pro Nintendo Switch není v současné době v plánu ani Shadow of the Tomb Raider, potvrdil hlavní designér Heath Smith pro GameSpot. Podle jeho slov jsou zaneprázdněni vývojem pro PC, PS4 a Xbox One. Možná později.

MMO titul Stronghold Kingdoms se chlubí šesti miliony hráčů na PC, Mac, iOS a Android. Zároveň s tímto milníkem spustili Firefly Studios verzi pro Windows 10 v Microsoft Store.

Hraní napříč platformami bude u Rocket League připraveno během září letošního roku. Systém bude nazván RocketID a umožní pořád party bez ohledu na platformu. Otázkou je, zda bude podporována i PS4 verze. Sony se k cross-platform moc pozitivně nestaví. Uvidíme...

1C Company pomocí traileru oznámili, jaké hry dovezou do Kolína nad Rýnem na Gamescom. Je mezi nimi Devil's Hunt, strategie Ancestors Legacy, Deep Sky Derelicts nebo Re-Legion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama