Jednohubky – pátek, 27. července
Novinka Jednohubky – pátek, 27. července

Jednohubky – pátek, 27. července

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová značka od Firaxis, GTA Online bez PS Plus, Bethesda na Gamescomu, novinka od EA, Fortnite v LEGO stylu a další.

Reklama

Společnost 2K Games měla klidnou E3, teď se ale blíží Gamescom v Kolíně nad Rýnem a vydavatelství by mohlo oznámit novou značku od studia Firaxis. V rozhovoru pro GamesIndustry.biz se o tom zmínil David Ismailer, prezident 2K Games. Ismailer řekl, že chtějí rozšířit své IP portfolio a při té příležitosti přišla řeč právě na Firaxis. „Udělali jsme Civilization, pak XCOM a nyní doufám, že k tomuto portfoliu přidáme ještě jednu značku.“

GTA Online na PlayStationu 4 po omezenou dobu bez nutnosti mít PS Plus. Pokud si chcete zahrát multiplayer Grand Theft Auto V a nemáte předplatné, tak můžete do 6. srpna, včetně aktualizace After Hours s nočními kluby. Návrat hlásí i Gay Tony i GTA IV.

Známý YouTuber Bearly Regal vytvořil v LEGO Worlds kostičkovou varianci na Fortnite: Battle Royale. Dokázali byste si představit tenhle akční survival v kostičkové podobě? Podívejte se na video.

Na jaké hry se zaměří Bethesda na Gamescomu? V Kolíně nad Rýnem se můžeme těšit na RAGE 2, The Elder Scrolls: Blades, The Elder Scrolls Online: Summerset, Wolfenstein: Cyberpilot a Fallout 76. Otázkou je, zda dojde i k nějakému překvapení a proč tam nebude Doom Eternal, který dostane dost prostoru na QuakeConu (první gameplay záběry). Gamescom se koná od 21. srpna.

Nintendo začalo v předobjednávce nabízet předplatné pro svou službu Switch Online, kterou budete muset mít od září, abyste si zahráli multiplayer. Roční předplatné je v nabídce za 20 dolarů. Zároveň získáte přístup ke klasickým hrám Nintenda, které si užijete na Switchi.

Studio Industrial Toys, které založil spoluzakladatel Bungie Alex Seropian, pracuje pro EA na inovativním mobilním titulu, který uvidíme v příštích několika letech. Electronic Arts studio koupili na začátku tohoto měsíce.

Navzdory propouštění dostanou akční závody Onrush na začátku srpna velkou aktualizaci, která obsáhne něco, co hráči chtěli.

Návrat Call of Duty do druhé světové války v podání loňského WWII od Sledgehammer Games úspěšnější než Infinite Warfare od Infinity Ward, tvrdí analytická firma SuperData. Na Black Ops 3, kde vedou zombíci, ale WWII neměl.

V rámci GOG.com si můžete o tomto víkendu bezplatně zahrát multiplayer real-time strategie Battlezone: Combat Commander. Musíte si ale nainstalovat klienta Galaxy.

Akční 2D adventura Salt and Sanctuary, která si bere za vzor hardcore RPG sérii Dark Souls, se 2. srpna dostane na Nintendo Switch. V roce 2016 tenhle titul vyšel na PC a PlayStation 4, Vita verze následovala o rok později. Přečtěte si naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama