Jednohubky – pondělí, 13. srpna
Novinka Jednohubky – pondělí, 13. srpna

Jednohubky – pondělí, 13. srpna

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Microsoft změnil ikonky u gameplay záběrů z Red Dead Redemption 2, vývojáři Lary Croft o Uncharted, Rainbow Six Siege zdarma k vyzkoušení, tajemný horor od Bandai Namco a další.

Reklama

Ubisoft plánuje další bezplatný víkend Rainbow Six Siege. Zájemci na PC, PS4 a Xboxu One si tuhle týmovou akci budou moci vyzkoušet od tohoto čtvrtka do neděle. Půjde o plnou verzi se všemi mapami, režimy a operátory. Na Xboxu One nepotřebujete Gold účet, zatímco předplatné PS Plus je u PS4 vyžadováno. Pre-load na PC a konzoli od Sony začne zítra. Servery budou spuštěny od 9:01 na Xbox One, od 15:00 na PS4 a od 19:00 na PC.

Film Uncharted od Sony je na dobré cestě a blíží se ke startovní čáře. Režisér Shawn Levy si nemůže práci vynachválit a připomíná, že mají dobrý scénář a hvězdu v podobě Toma Hollanda. Holland ztvární hlavního hrdinu, dobrodruha a hledače pokladů Nathana Drakea.

Vývojáři Shadow of the Tomb Raider z Eidos Montreal jsou obrovskými fanoušky série Uncharted od Nauthty Dog. „Miloval jsem Uncharted 4, hra nabídla spoustu legrace, skvělý příběh a skvělé momenty,“ nechal se slyšet narrative director Jason Dozois. Dozois v rozhovoru pro GameSpot porovnával obě série. Dle něho je Uncharted více zaměřeno na humor, zatímco Tomb Raider je dramatičtější. Zároveň Dozois u Shadow of the Tomb Raider vychvaluje průzkum světa a hledání pokladů v hrobkách.

Microsoftu se směje internet. Nedávné první gameplay záběry z Red Dead Redemption 2 umístil na svůj YouTube kanál s upraveným rozhraním pro ovládání. Ikonky PlayStationu nahradily symboly gamepadu Xboxu. Přitom od Rockstaru víme, že video bylo sestříháno z PS4 Pro verze. Je tohle lživý marketing? Sony udělala to samé u gameplay traileru hry Anthem, u něhož byl použit zase Xbox One X.

Insurgency: Sandstorm bez placených dodatečných balíčků a loot boxů. Všechen obsah bude zdarma pro všechny hráče, kteří si tuhle hardcore multiplayerovou střílečku koupí. Mikrotrasakce jsou volitelné a zahrnují výhradně kosmetické předměty, které se vám časem (dle pokroku) stejně ve hře odemknou. Hra bude postupně rozšiřována o nové zbraně, mapy a nové kosmetické předměty. Na PC vychází 18. září, na konzole PS4 a Xbox One v roce 2019.

Bandai Namco lákají na nový horor, kterému přezdívají Summer Horror Project. V překladu letní hororový projekt. Ve zdrojovém kódu teaser stránky jsou zmínky o zombících. K odhalení má dojít 30. srpna.

Jednohubky – pondělí, 13. srpna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama