Jednohubky – pondělí, 30. července
Novinka Jednohubky – pondělí, 30. července

Jednohubky – pondělí, 30. července

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

EA možná napodobí Fortnite, nové hry CCP Games na Unreal Enginu, úspěch A Way Out, návrat scénáristy do Valve, česká petice a další.

Reklama

Electronic Arts uvažují o Battle Royale titulu, jenž bude free-to-play, po vzoru Fortnite. Novináře hned napadlo rozdělit Battlefield V na placenou verzi a bezplatnou v podobě módu Battle Royale. To finanční ředitel Blake Jorgensen odmítl, avšak v EA se dívají do budoucnosti a podle jeho slov to vypadá spíše na experiment se samostatnou hrou. Navíc ve firmě chtějí u svých her hraní napříč platformami.

CCP Games (tvůrci vesmírného MMO titulu EVE Online) vyvíjí všechny nové, dosud neoznámené hry za pomoci technologie Unreal Engine 4, oznámila společnost v tiskové zprávě bez dalších podrobností.

Survival akce H1Z1 opouští veřejnou betu na PlayStationu 4 a již 7. srpna dorazí v plné, bezplatné verzi. Novinkou budou dvě zbraně (RPG a SOCOM) a speciální vozidlo ARV.

Cybernetic Walrus vylepšují své arkádové závody Antigraviator. Nový patch přidal Pure mód se závoděním bez pastí a pick-upů, několik nových pohledů kamer a samozřejmě se aktualizace zaměřila i na opravu chyb a další vylepšení.

Potvrzeno, ve FIFA 19 bude čínská liga.

Konami doveze na Gamescom (od 21. do 25. srpna) PES 2019, Switch exkluzivitu Hyper Sports R, Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS a mobilní titul Yu-Gi-Oh! Duel Links. Všechny čtyři hry si budou moci návštěvníci na výstavišti v Kolíně nad Rýnem zahrát.

Od 2. do 5. srpna si všichni zájemci mohou na Steamu vyzkoušet multiplayerovou akci Murderous Pursuits, kde se skrýváte na lodi a lovíte jiné hráče. Bezplatný víkend začíná v sedm hodin večer našeho času a končí v neděli v deset večer.

Do Valve se po roce vrátil Jay Pinkerton, autor scénáře pro Portal 2, Left 4 Dead 1 a 2 a komiksů Team Fortress 2. Pinkerton je v seznamu zaměstnanců uváděn v kategorii ostatní odborníci.

Capcom se pochlubil prodeji Monster Hunter World. Od konce ledna, kdy hra vyšla na PS4 a Xbox One, se prodalo 8,3 milionu kusů. V průběhu následujících týdnů by měly prodeje růst, 9. srpna dorazí lov monster na PC.

Kooperativní akce A Way Out má 2,6 milionu hráčů. Hra vyšla v rámci programu EA Originals na podporu nadějných nezávislých projektů a opravdu se ji daří. Je ale otázkou, kolik lidí si tuhle příběhovku skutečně koupilo, poněvadž majitel hry může pozvat do kooperace svého kamaráda, který A Way Out nevlastní.

Petice za podporu češtin ve videohrách pro PlayStation dosáhla na deset tisíc podpisů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama