Jednohubky – pondělí, 6. srpna
Novinka Jednohubky – pondělí, 6. srpna

Jednohubky – pondělí, 6. srpna

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová hra od vedoucího designéra Rockstaru, Google ve světě her, o Crackdown 3, kdy bude NHL na PC a další.

Reklama

Tony Gowland byl hlavním designérem Red Dead Redemption a několika dílů GTA v Rockstaru. V současné době pracuje ve vlastním studiu Ant Workshop, které spolupracuje s Headup (další veteráni). Z této spolupráce vznikne nová hra se smyslem pro humor. Vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Switch. Oznámena bude za pár týdnů na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Richard Marks, který stojí za PlayStation VR a PlayStation Move, se ze Sony přesunul do společnosti Google a připojil se ke skupině Advanced Technology and Projects (zkráceně ATAP). Už dříve se objevovaly náznaky, že Google zvažuje vlastní konzoli, která by, s největší pravděpodobností, fungovala pomocí streamování. Už dříve Google ve svých řadách přivítal bývalého šéfa PlayStation Home Jacka Busera, tvůrce Xbox Live Arcade Grega Canessa a řadu dalších.

Výkonný ředitel Sumo Digital se dušuje, že v Crackdown 3 nezopakují chyby, které byly v Crackdown 2. Podle Paula Portera byla jednička skvělá a užil si s ní spoustu legrace. Ve dvojce byl frustrovaný, což nechtějí u trojky za žádných okolností dopustit.

Chcete NHL na PC? Sportovní divize EA stále tvrdí to stejné. Kreativní ředitel William Ho v rozhovoru řekl, že NHL na počítače vyjde v případě, že o tuto verzi bude dostatečný zájem.

Závody F1 2018 cílí na PlayStationu 4 Pro a Xboxu One X na 60fps v rozlišení 4K. Na výkonnějších konzolích si máme všimnout rozdílů. Všechny čtyři konzolové verze ale mají být oproti F1 2017 lepší a na všech poběží hra při 60fps.

Fanoušci strategie Surviving Mars se mohou těšit na dva bezplatné přídavky. Dnes na PC a o několik dnů později na konzole dorazí Da Vinci s kreativitou a novým stylem hratelnosti, která zjednoduší celou hru. Oproti tomu Sagan se zaměří na výzvu a objevování tajemství Marsu. Druhý update se o slovo přihlásí v září.

Exkluzivně na počítače se chystá Super Seducer 2. Vývojáři tohoto interaktivního díla měli desetkrát větší rozpočet oproti jedničce a zahrnuli do hry možnost hrát za ženu. Můžete si vytvořit ženskou hrdinku a klidně svádět feministky. Hra vyjde 12. září 2018 na PC.

Na mobily a tablety s iOS a Android vyšla bojovka Shaq-Fu: A Legend Reborn, kde je v hlavní roli Shaquille O’Neal. Hru stáhnete zdarma, za odemčení ale zaplatíte 5 dolarů (130 korun).

Oficiální twitterový účet série Bravely láká na něco nového. Můžeme si vybrat. Buď jde o novou hru nebo port. K čemu se přikláníte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama