Jednohubky před obědem - pondělí 13. března
Novinka Jednohubky před obědem - pondělí 13. března

Jednohubky před obědem - pondělí 13. března

Michal Burian

Michal Burian

1

Pokračování Rocket League zatím nebude, Bill z Left 4 Dead v jiné hře, Project Scorpio v obchodě Microsoftu, PS4 nejprodávanější konzolí v USA a další zprávičky.

Reklama

Dead by Daylight bylo obohaceno o Billa z Left 4 Dead. Na Billa čeká těžký úkol, nebude čelit krvelačným zombíkům, ale psychopatickému vrahovi.

V obchodě Microsoftu se objevil Project Scorpio, zatím ale bez ceny a důležitých detailů. Dočteme se, že to bude nejvýkonnější konzole se 6 teraflopy grafického výpočetního výkonu, která umožní skutečné 4K hraní.

Dnes odpoledne bude odhalen nový hrdina do bojovky Injustice 2.

James Cameron popřel, že by film Avatar 2 byl v kinech v prosinci 2018, jak uvedla společnost Lightstorm Entertainment. Očekávat ho máme později.

PlayStation 4 nejprodávanějším hardwarem v USA za únor 2017. Xboxu One se dařilo v loňském roce, čtyři měsíce po sobě ale dokáže více hráčů na svou stranu získat právě PS4. Sony pomohla řada titulů, včetně Nioh, Horizon: Zero Dawn a Resident Evil 7. Poslední jmenovaný podporuje PS VR.

Harmonix ve spolupráci s Hasbro oznámili svůj nový projekt. Tvůrci Rock Bandu a prvních dvou Guitar Hero her připravují Dropmix. Do speciálního nástroje budete vkládat karty a pomocí nich mixovat hudbu.

Sledgehammer Games hledají posily do svého týmu. Pro nespecifikovaný projekt chtějí vytvořit úžasné a velmi detaily postavy. Sledgehammer na letošní rok připravují nové Call of Duty.

Koncem minulého týdne vyšel důležitý patch pro PC verzi Ghost Recon: Wildlands. Má zhruba 4 GB a opravuje spoustu problémů, stejně tak přináší podporu multi-GPU systémů.

Louis Castle, spoluzakladatel Westwood Studios (tvůrci Command & Conquer), se stal šéfem Amazon Game Studios.

Psyonix nemají v plánu pracovat na pokračování Rocket League. Místo toho se zaměřují na vylepšování a rozšiřování původní hry. Rocket League se prodalo přes 10,5 milionu kusů.

Harmonix ještě jednou, studio představilo 20 dalších písniček, které budou v Rock Band VR. Hra pro Oculus Rift vyjde 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama