Jednohubky před obědem - středa 20. září
Novinka Jednohubky před obědem - středa 20. září

Jednohubky před obědem - středa 20. září

Michal Burian

Michal Burian

8

Otitulkovaný trailer SpellForce 3, oddworld: Abe's Odyssey zdarma, Battlefield 1 o víkendu k vyzkoušení na Xboxu, úspěch Humble Bundle, nové logo Insomniac Games nebo dokument o Call of Duty.

Reklama

Comgad přeložil nedávný filmeček lákající na SpellForce 3, v pokračování se vrátíte ke kořenům ságy a zažijete válkou sužované časy světa Eo, které povedou ke katastrofické události, po níž se odehrávají první dva díly. Není známo, zda i SpellForce 3 bude mít české titulky.

Během víkendu (od 22. do 24. září) si budete moci na Xboxu One bezplatně zahrát Battlefield 1. Vyzkoušet si můžete příběhovou singleplayerovou kampaň a všechny základní multiplayerové mapy. Abyste si Battlefield 1 mohli stáhnout, musíte mít předplatné Xbox Live Gold.

Obchody GOG a Steam rozdávají zdarma Oddworld: Abe's Odyssey, ale jen po omezenou dobu. Hra původně vyšla v roce 1997 na PC a PlayStation. V roce 2014 se objevil remake New n’ Tasty.

Od včerejšího večera si můžete předběžně stáhnout veřejnou betu Ghost Recon: Wildlands, která je určena pro nový PvP mód. Jde o samostatnou betu, kterou mají možnost vyzkoušet i hráči, kteří nevlastní Ghost Recon: Wildlands. Servery budou spuštěny od 21. do 25. září na PC, PS4 a Xboxu One.

Společnost Fizz Pictures dnes vydala dokument zaměřený na sérii Call of Duty. Jonathan Beales chce hráčům a dalším lidem ukázat, jak se rodila jedna z nejznámějších a nejprodávanějších sérií na světě. Dokument je možné zakoupit na různých streamingových službách a v zahraničí i fyzicky na disku (na Steamu za 4,68€). Více o dokumentu zde.

Studio Insomniac Games (Spyro, Ratchet and Clank, Resistance, Fuse, Sunset Overdrive a nově Spider-Man) představilo nové logo.

Do ringu i na mobilech, společnost Reliance Games chystá WWE Mayhem pro platformy Android a iPhone. Má jít o arkádový wrestling přinášející zábavu pro celou rodinu. Samozřejmostí je jednoduché ovládání. Vyjít má již brzy.

V zahraničí je možné opět předobjednat Xbox One X, který byl po tiskové konferenci Microsoftu na srpnovém Gamescomu během chvilky vyprodán u většiny obchodů.

Digitální obchod Humble Bundle díky hráčům přispěl na charitu přes 100 milionů amerických dolarů. Nejúspěšnějšími balíčky byly Humble Origin Bundle v roce 2013 a Humble Freedom Bundle. První vygeneroval 10,3 milionů dolarů, druhý 6,7 milionů.

Pokud na Xboxu One využíváte zpětnou kompatibilitu, tak pro vás máme dobrou zprávu. Xbox 360 verze Saints Row: The Third měla problémy udržet 30 snímků za sekundu, na Xboxu One si hra vede mnohem lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama