Jednohubky – středa, 1. srpna
Novinka Jednohubky – středa, 1. srpna

Jednohubky – středa, 1. srpna

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Sam Fisher dvakrát na Xboxu One, mazlíčci na konzolích, soutěž pro kutili s Labo, češtiny do DLC a další.

Reklama

Ve zpětné kompatibilitě Xboxu One jsou nově z éry Xboxu 360 dvě stealth hry s tajným agentem Samem Fisherem, konkrétně Splinter Cell Blacklist a Splinter Cell Double Agent.

Už zítra, 2. srpna, odpoledne si budete moci na Zingu přečíst naše dojmy z hraní Spider-Mana. Budeme pro vás mít i nové gameplay záběry.

Pirátská dobrodružná akce Sea of Thieves hlásí 5 milionů hráčů a na obzoru se objevily lodě s kostlivci, vyšla totiž aktualizace Cursed Sails.

Nintendo pořádá soutěž pro kutili v souvislosti s Nintendem Labo. Zkusíte své štěstí? Hraje se o speciální konzoli Nintenda Switch v barvách inspirovanými Labem, trofej a speciální cenu.

Pro PlayStation 4 a Xbox One verze The Sims 4 je dostupná expanze Psi a kočky. Díky ní si můžete vytvořit psy a kočky, sblížit se se svými mazlíčky a stát se veterináři a vést kliniku. Balíček stojí 1099 Kč na PS Store a 999 Kč na Xbox Store. Pokud máte členství EA Access, tak 899,10 Kč.

Rocket League: Ultimate Edition přislíbena na 31. srpna pro PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Jde o nové fyzické vydání hry zahrnující všechen dodatečný obsah.

Italské studio Milestone má v plánu detailněji představit motorkářské závody RIDE 3 na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Koná se od 21. do 25. srpna.

Lokalizační manažer Comgadu se na Twitteru pochlubil, že chystá češtiny do dodatečných balíčků/expanzí již vydaných her.

Se zlatým členstvím si můžete po celý srpen přidat do knihovny na Xboxu One skvělé závody Forza Horizon 2 a do 15. srpna hororovou akci Dead Space 3, která je i pro Xbox 360.

Na Steamu a GOG.com vyšla VR edice hry Hellblade: Senua’s Sacrifice, která vyžaduje Oculus Rift nebo HTC Vive. Dobrá zpráva, pro majitele původní verze je VR edice zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama