Jednohubky – středa, 15. srpna
Novinka Jednohubky – středa, 15. srpna

Jednohubky – středa, 15. srpna

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dishonored odpočívá, další úspěch GTA V, Overcooked! 2 s novým módem, staré díly Tomb Raider a další.

Reklama

Ptáte se, kdy se dočkáme nového Dishonored? Stealth série od studia Arkane odpočívá. V současné době není v plánu nový díl. Jednoho dne se ale určitě vrátí. Místo Dishonored pracují autoři na hrách s podobnou hratelností.

Gangsterská akce Grand Theft Auto V se usadila na špici prodejního žebříčku her za červenec 2018 na PlayStationu 4, v Evropě i USA. Přitom vyšla již před pěti lety. V Evropě následuje FIFA 18, Rocket League, No Man’s Sky, The Crew 2, F1 2017, Gran Turismo Sport, Gang Beasts, PES 2018, Minecraft, Skyrim Special Edition, The Division, Mass Effect: Andromeda, Star Wars Battlefront II, Payday 2: Crimewave Edition, Horizon Zero Dawn, NFS Payback, Hitman, Battlefield 1 a Jurassic World Evolution.

Gruzínská společnost Hi-Rez Studios zakládá tři nové týmy, které budou mít na starost již provozované hry. Titan Forge Games se postarají o Smite, Evil Mojo Games o Paladins a Heroic Leap Games mají Realm Royale. Vedení si od tohoto kroku slibuje, že bude moci lépe a častěji vylepšovat jednotlivé tituly.

Sony se snaží před vydáním zviditelnit Spider-Mana.

Gone Home vyjde 23. srpna na Nintendo Switch, oznámily společnosti Annapurna Interactive a The Fullbright Company.

Čekáte na Shadow of the Tomb Raider? Na Xboxu One si můžete čekání zkrátit a zahrát si staré díly Tomb Raider Legend a Tomb Raider Anniversary, které jsou nově ve zpětné kompatibilitě.

Overcooked! 2 z minulého měsíce (PC, PS4, Xbox One, Switch) dostane New Game Plus, který do každé úrovně přidá čtvrtou hvězdu. Ta změní jednotlivé levely a pro její získání budete muset podstoupit výzvu.

Astragon oznámili příchod konzolové verze Bus Simulatoru. Na PS4 a Xbox One dorazí hra někdy v roce 2019. Na PC už vyšla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama