Jednohubky – úterý, 31. července
Novinka Jednohubky – úterý, 31. července

Jednohubky – úterý, 31. července

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Předváděčka Spider-Mana, očekávání Capcomu, úspěch No Man's Sky, noví partneři v PES a další.

Reklama

Celý dnešní den tráví Filip Němec, redaktor Zingu, v Praze, kde hraje očekávanou PlayStation 4 exkluzivitu Spider-Man. Brzy vám přineseme naše dojmy.

Capcom má vysoká očekávání, co se týče her Resident Evil 2 Remake a Devil May Cry 5. Japonská společnost tak soudí z názoru novinářů a hráčů, kteří si hry zahráli na E3 v Los Angeles, případně jak o nich píšou v komentářích. Předělávka Resident Evilu 2 dorazí 25. ledna 2019 na PC, PS4 a Xbox One. Devil May Cry 5 se očekává na stejných platformách do 31. března 2019.

Restart ambiciózního vesmírného dobrodružství No Man's Sky, který byl před pár dny obohacen o důležitý update s multiplayerem, je u hráčů hodně populární. Po aktualizaci Next vzrostl počet hráčů na Steamu a hra si vybojovala sedmé místo - 63 142 aktivních hráčů a denní maximum bylo 97 769 hráčů.

Jednohubky – úterý, 31. července

Puzzle plošinovka de Blob 2 vyjde na Nintendo Switch přesně 28. srpna za 30 euro, oznámilo vydavatelství THQ Nordic.

Ve studiu Insomniac Games mají to nejtěžší za sebou. Vývoj Spider-Mana je u konce. PS4 exkluzivita je oficiálně ve stádiu GOLD a teď se budou věnovat day one patchi, aby opravil případné chybky a problémy, na které se při testování ještě narazí.

Dalšími partnerskými kluby PES 2019 jsou Celtic a Rangers. Díky této spolupráci budou ve hře všichni hráči obou mužstev detailní, a hlavně nebudou chybět stadiony Celtic Park a Ibrox Stadium. Obě arény dorazí po vydání hry ve formě bezplatného dodatečného obsahu.

Britské a americké obchody začínají uvádět v předobjednávkách LEGO Harry Potter Collection pro Nintendo Switch a Xbox One. Prý by kolekce her LEGO Harry Potter Years 1-4 a Years 5-7 měla vyjít v listopadu.

Společnost Electronic Arts vypnula fanouškovský remake SimCity 2000 z důvodu autorských práv. Z open source projektu musí být odstraněna nespecifikovaná hudba/zvuky. Jakmile dojde k nápravě, remake SimCity 2000 bude opět dostupný. EA nebude usilovat o jeho zrušení.

Evropští a američtí hráči se mohou těšit na Earth Defense Force 5. Vydavatelství D3 zatím neoznámilo přesný termín uvedení na tyto trhy. Těšit se můžete na šílenou střílečku se stovkou misí proti mimozemšťanům. Kupříkladu nasednete na motorku a převálcujete je. Vše je v japonském stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama