Jednohubky – úterý, 7. srpna
Novinka Jednohubky – úterý, 7. srpna

Jednohubky – úterý, 7. srpna

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Cyberpunk 2077 za zavřenými dveřmi, reklama Red Dead Redemption 2, Gamescom, PlayStation hledá nejlepší hry a další.

Reklama

Veřejnost na Gamescomu neuvidí Cyberpunk 2077. Očekávané RPG od tvůrců Zaklínače bude prezentováno pouze pozvaným novinářům za zavřenými dveřmi. Uvidíme, zda CD Projekt RED ukáže alespoň nový trailer, případně prozradí nějaké nové informace.

V Darksiders 3 nečekejte poutavý příběh s těžkými morálními rozhodnutími. Vývojáři ze studia Gunfire Games tvrdí, že u této hry je nejdůležitější akce. Po boji s nepřáteli následuje řešení hádanek, zejména těch prostorových (ukázka zde).

V New Yorku se objevují billboardy na očekávanou westernovou akci Red Dead Redemption 2, která se řadí mezi největší hry letošního podzimu. Na reklamě jsou vidět známé tváře v podobě Johna Marstona a Dutche Van der Lindea společně s dvojicí dalších postav. Žena s dvěma pistolemi je Sadie Adler, zatímco druhá vypadá na domorodého Američana.

Survival H1Z1 se ve verzi pro PS4 připravuje na spuštění plné verze. Z toho důvodu budou do dnešní sedmé hodiny večerní mimo provoz servery.

Hellblade: Senua's Sacrifice ve verzi pro Xbox One za čtyři měsíce prodalo přes 100 000 kusů. Studio Ninja Theory díky zájmu ze strany hráčů přispívá dalších 25 tisíc dolarů na charitu.

Zítra se můžete v našich speciálech těšit na deskovku Fallout.

Jednohubky – úterý, 7. srpna

Český a slovenský PlayStation hledá nejlepší hru na PlayStation a PlayStation VR. Ve Volbě hráčů pochopitelně nechybí God of War, Detroit, Horizon: Zero Dawn a Uncharted 4. V seznamu je ale i GTA V, Red Dead Redemption, Zaklínač 3 nebo Final Fantasy X. Svůj hlas můžete dát až třem titulům a pokud si nemůžete vybrat, můžete přidat vlastní hru. Pro hlasování musíte vyplnit svůj PS ID a zadat e-mail. Náhodně budou vybráni tři hlasující, kteří získají hodnotné ceny.

Square Enix dovezou do Kolína nad Rýnem na Gamescom hry Kingdom Hearts 3, Dragon Quest 11, Just Cause 4, Shadow of the Tomb Raider a samozřejmě nechybí ani Life is Strange 2.

To Ubisoft bude na Gamescomu prezentovat hry Assassin’s Creed Odyssey, Trials Rising, Tom Clancy's The Division 2, For Honor, Starlink: Battle For Atlas, Space Junkies, Transference, Rainbow Six Siege, Just Dance 2019, Anno 1800 a Skull & Bones.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama