BioShock Novinka Judas od tvůrce Bioshocku ukázalo nové záběry z hraní

Judas od tvůrce Bioshocku ukázalo nové záběry z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři lákají na unikátní zážitek.

Reklama

Studio Ghost Story Games, v jehož čele stojí duchovní otec série Bioshock Ken Levine, hráčům po delší přestávce naservírovalo nové materiály z připravované akce Judas. Naposledy na sebe hra upozornila letos v lednu na akci State of Play formou nového traileru.

Nyní se k nám dostávají rovnou záběry ze samotného hraní, které zveřejnil magazín IGN. Prim hraje zejména prezentace samotné akce, která kombinuje využívání klasických střelných zbraní a speciálních schopností hlavní protagonistky. Lepší obrázek si můžete udělat také o prostředí, které hráče zavede na palubu kolonizačního vesmírného plavidla.

Kromě samotných gameplay materiálů se k nám prostřednictvím vybraných novinářů, kteří si rozpracovanou verzi hry mohli vyzkoušet, zprostředkovaně dostaly také první dojmy z hraní. Aktuální informace včetně příběhu a herních mechanik jsme podrobně rozebrali v novém díle našeho podcastu, který si můžete poslechnout níže. Judas zamíří v dosud neupřesněném termínu na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama