Ken Levine by měl pracovat na scénáři pro film Logan's Run
Novinka Ken Levine by měl pracovat na scénáři pro film Logan's Run

Ken Levine by měl pracovat na scénáři pro film Logan's Run

Michal Burian

Michal Burian

4

Tvůrce populární série BioShock se údajně rozhodl pracovat pro Warner Bros na scénáři k filmu Logan's Run.

Reklama

Pokud jste čekali, že Ken Levine se bude plně věnovat scénáři pro další hru, tak nemáte zas až tak pravdu. Podle informací serveru Deadline Hollywood se Levine dohodl s Warner Bros a píše scénář k filmu Logan's Run (česky Loganův útěk), což je remake stejnojmenného sci-fi filmu z roku 1976.

"Vítejte do 23. století. Píše se rok 2274 a světu vládnou pouze počítače. A byla to také právě umělá inteligence, jež rozhodla, že po velké katastrofě nyní mohou lidé, soustředění do obskurní komunity nedaleko bývalého Washingtonu, žít pouze do třiceti let. Pak následuje tzv. „omlazení“. Jenže za touto procedurou se neskrývá nic jiného než obyčejný holocaust. V tomto světě není nikomu dopřáno dožít se Kristových let, protože třicet svíček na dortu rovná se automatická smrt. K tomu, aby tento zákon nebylo možné obejít, byly vytvořeny speciální policejní jednotky a mezi jejich členy patří také Logan, ztělesněný ikonou 70. a 80. let Michaelem Yorkem. A právě on byl nyní počítačem vyslán, aby vyhledal „útočiště“, místo, kde se skrývají uprchlíci před svým osudem. Všechny nalezené má exterminovat, jak káže řád. Jenže více než smysl pro povinnost probudí útočiště v Loganovi otázky. Otázky, zda-li je systém, jemuž slouží, správný. A záhy přicházejí také odpovědi a s nimi touha po nápravě," popis původního filmu [csfd]

Remake filmu Logan's Run by se v kinech mohl objevit v roce 2015. Uvidíme, co vymyslí Ken Levine a především zda napsaný scénář nevyužije pro hru ve studiu Irrational Games, kde vznikal mj. i BioShock Infinite z března letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama