Nedělní jednohubky - 12. června
Novinka Nedělní jednohubky - 12. června

Nedělní jednohubky - 12. června

Michal Burian

Michal Burian

15

Nový obal krabičky pro Call of Duty: Infinite Warfare, teaser stránka Crackdown 3, helma z Titanfallu 2, Mirror's Edge Catalyst z jiného pohledu, Knack 2 a další zprávičky.

Reklama

Activision změnil obal krabičky Call of Duty: Infinite Warfare. Tenhle nový nevypadá tak futuristicky. Je to reakce vydavatele na negativní přijetí nového dílu komunitou? Jaký se vám líbí víc?

Konzolisté se dočkají dalšího portu z PC hry. Novinkou pro PS4 a Xbox One bude Mount & Blade: Warband. Tohle RPG se strategickými real-time prvky v otevřeném světě dorazí v létě.

Ve Velké Británii a Itálii se Quantum Break podařilo usadit na vrcholu hitparády. V Severní Americe je tomu přesně naopak, v USA se prodalo méně než 200 tisíc kusů (fyzických verzí). Hra vyšla před dvěma měsíci.

Spuštěna teaser stránka pro Crackdown 3. Uvidíte řadu misí s různými daty. Že by náznak toho, kdy bude spuštěna beta?

Vince Zampella, spoluzakladatel Respawnu, a designér Chin Xiang Chong na Twitteru ukázali přilbu a nůž pro Titanfall 2. Vypadá to, že ve studiu mají o zábavu postaráno. Všimněte si, že se helma dost podobá té, která je na obrázcích uniklých edic.

Proč není MOBA střílečka Paragon pro Xbox One? Epic Games tvrdí, že jednoho dne být může, ale v současné době se zaměřují výhradně na PC a PS4 verze. Zároveň si pochvalují spolupráci se Sony.

Spekulace: Letošní arkádovější Forza má vyjít nejen na Xbox One, ale také na Windows 10, kde poběží v 60fps, zatímco na konzoli to bude 30fps.

PR manažer Insomniac Games popřel, že by pracovali na PC verzi Xbox One akce Sunset Overdrive.

Do Mirror's Edge Catalyst byla vytvořena modifikace, která vám ze zážitku z pohledu první osoby udělá hru z pohledu třetí osoby. Takhle vypadají animace z pohledu, s kterým v EA DICE nepočítali.

Pohár jménem virtuální realita začínává ochutnávat stále více vývojářů, studio Remedy ale mezi nimi nebude. Ve Finsku zatím nechtějí nic pro VR.

Chtěli byste pokračování plošinovky Knack 2? Insider shinobi602 tvrdí, že se oznámení dočkáme na konferenci Sony, v úterý ve tři ráno.

Vývojáři Cities: Skylines potěšili hráče bezplatným dodatečným balíčkem Match Day. Ten vám umožní si ve městě postavit nefalšovaný fotbalový stadion a zažít atmosféru EURA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama