Oznámeny dvě hry na CryEngine: Heathen a Miscreated
Novinka Oznámeny dvě hry na CryEngine: Heathen a Miscreated

Oznámeny dvě hry na CryEngine: Heathen a Miscreated

Michal Burian

Michal Burian

14

Obě jsou multiplayerové a zaměřeny na přežívání. Zaujmou vás?

Reklama

Technologie CryEngine od německého studia Crytek se stává na nezávislé scéně stále populárnější. Důkazem budiž další dva oznámené tituly, které využijí právě engine od tvůrců Crysis nebo Rysen.

Prvním představeným je multiplayerová kooperativní first-person akce Heathen od Frog Factory. Je určena pro malé týmy čtyř až pěti hráčů, kteří budou přežívat a bojovat v otevřeném světě. Hra se pochlubí systémem pro zkušenosti a dovednosti, stejně tak PVP a klany.

Více vám o Heathen napoví první trailer.

Dostáváme se k Miscreated od Entrada Interactive, které nedávno zahájilo kampaň na Greenlightu, aby se hra mohla prodávat na Steamu. V zásadě jde o survival multiplayerovou hru podobnou Rust či DayZ.

Zaujmout by vás mohla díky tomu, že slibuje realistické chování kulek s trajektorií, která se bude měnit na základě gravitace, větru a odporu vzduchu. Naprosto náhodně se budete setkávat s ostatními hráči v dynamické lokalitě v brutálním post-apokalyptickém světě (64km² - 8km x 8km). To samé platí o vozidlech, zbraních a dalších věcech.

Vaše postava bude muset v Miscreated jíst a pít. Nízká hladina těchto dvou potřebných bude mít negativní dopad na výkon vašeho hrdiny. Chránit se budete muset před radiací, která bude taktéž mít nezanedbatelný vliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama