Páteční jednohubky - 15. července
Novinka Páteční jednohubky - 15. července

Páteční jednohubky - 15. července

Michal Burian

Michal Burian

26

Milion nových hráčů v Evolve, nové mise v Homefrontu, Splinter Cell zdarma, herní doba ReCore nebo křišťálový DualShock 4.

Reklama

Kooperativní multiplayerová akce Evolve se po přechodu na free-to-play probudila, za pouhý týden získala jeden milion nových hráčů. Pokud bude zájem hráčů pokračovat, vyjde Evolve ve free-to-play i na konzole PS4 a Xbox One.

Nejnovější patch akce Homefront: The Revolution zahrnul dvě nové mise z balíčku Resistance Mode Map s názvy "Triage" a "Three Birds". Krom toho došlo k optimalizování hry a opravě větších i menších chyb.

Tým okolo Spider-Mana je největší v historii studia Insomniac Games.

Z Uplay můžete stahovat původní Splinter Cell pro PC. Jde o druhou hru zdarma od Ubisoftu v rámci 30. výročí francouzské firmy. Splinter Cell vyšel v roce 2002.

Krabička Final Fantasy XV bude obsahovat oboustranný obrázek. Standardní obrázek ukazuje Nocta s celou skupinou, na druhé straně bude pouze logo. Na bílém pozadí v Evropě a na černém v Severní Americe.

Beta verzi free-to-play závodů Forza Motorsport 6: Apex pro Windows 10 obohatila bezplatná aktualizace s vyvážením obtížnosti Drivatar AI, optimalizací některých závodů, vyladěním časových bonusů v některých Tour a přidává framerate counter.

Adapter pro zapojení Kinectu do Xboxu One S bude stát 40 dolarů (cca 1000 Kč).

ReCore přinese osmihodinové dobrodružství, odhaduje šéf vývoje. ReCore dorazí 13. září na Xbox One a Windows 10.

Viktor Andonov, art director her jako Half-Life a Dishonored, začal pracovat pro francouzskou společnost Darewise Entertainment, kterou založil bývalý ředitel Ubisoftu, Benjamin Charbit. Společně pracují na sci-fi survivalu Rokh, který na začátku roku neuspěl na Kickstarteru. V září by se měl objevit v Early Access fázi Steamu.

Sony z Japonska hlásí tři miliony prodaných kusů konzole PlayStation 4. PS4 tak dohání Wii U, které má v Japonsku prodáno 3,2 milionů kusů. To 3DS dokázalo na tamním trhu přes 20 milionů.

Na Xbox.com se objevila stránka produktu se hrou Final Fantasy XIII pro Xbox One. Ale neradujte se. Odkaz již je nefunkční a vzhledem k čínské URL jde jen o potvrzení cloud streaming verze FFXIII na Xbox One pro Čínu, oznámené letos v dubnu.

Do Evropy míří křišťálový DualShock 4. Takhle na něj Sony láká:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama