Páteční jednohubky – 22. července
Novinka Páteční jednohubky – 22. července

Páteční jednohubky – 22. července

Michal Burian

Michal Burian

7

Figurky Ludense z loga Hidea Kojimy, Prey for the Gods na konzole, prognózy Ubisoftu s Watch Dogs 2 a Ghost Recon, multiplayer do Stardew Valley, nahrávání zvuků pro American Truck Simulator, RPG pro Apple Watch a další zprávičky.

Reklama

Tohle musíte vidět! Pamatujete na trailer Battlefieldu 1? Fanoušci si ho vzali do parády a vytvořili napodobeninu pomocí LEGO kostiček.

Hackerská akce Watch Dogs 2 by se mohla stát nejprodávanější hrou v historii Ubisoftu. Podle generálního ředitele má k tomu potenciál. Oproti tomu vydavatel neočekává, že Ghost Recon Wildlands bude úspěšné jako první Watch Dogs, spíše to bude podobné Rainbow Six Siege. Tak uvidíme, zda tyhle prognózy Ubisoftu vyjdou.

Kolega Martin "Cvrnda" Cvrček včera doplnil několik klasik a dlouhodobých restů do našeho katalogu. Nově má svou kartu hry první Vietcong, datadisk Fist Alpha, adventura Ve stínu havrana, Day of Defeat, Day of Defeat: Source a Team Fortress Classic.

Připravovaná hra Prey for the Gods bude nakonec i pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na Kickstarteru ještě potřebuje necelých 30 tisíc dolarů, aby se splnil cíl kampaně.

Pokud se na to cítíte, tak na PlayStation Store najdete demo PS4 verze multiplayerové střílečky Umbrella Corps. Má 3,7 GB a můžete ho hrát pouze do zítřejší půlnoci (ze soboty na neděli). Než se k tomu odhodláte, měli byste vědět, že je ta hra velmi špatná.

29. července vyjdou Mac a Linux verze populární hry Stardew Valley. Zároveň Eric Barone připravuje multiplayer, lokalizace a aktualizaci na verzi 1.1. Zatím nevíme, kdy vyjde avizovaný co-op mód pro více hráčů. Potvrzen byl před pár měsíci, společně s konzolovými verzemi.

Máte Nintendo 3DS? Tak to si zdarma můžete stáhnout Metroid Prime: Blast Ball, jde o sportovní spin-off pro šest hráčů (3v3).

Takhle se nahrávali zvuky pro American Truck Simulator, tým z českého studia SCS Software se vydal do technického centra PACCAR v Mount Vernon.

Square Enix na letošní léto chystá RPG titul určen exkluzivně pro Apple Watch. Hra vám v závislosti na vašich reálných krocích bude posílat zprávy, což má vytvářet unikátní zážitek. Příběh se má odehrávat ve světě časových intervalů.

Producent Eiji Aonouma nepracuje pouze na The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ale rovněž pro Nintendo připravuje zbrusu novou značku. O té zatím nemůže moc říct. Akorát se nechal slyšet, že se mu líbí představa hrát za zloděje.

Hideo Kojima představil figurky s hlavním maskotem studia, jmenuje se Ludens. Stále jde o prototypy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama