Páteční jednohubky - 31. března
Novinka Páteční jednohubky - 31. března

Páteční jednohubky - 31. března

Michal Burian

Michal Burian

6

Na Cyberpunk 2077 si počkáme, falešný obrázek pro Death Stranding, Far Cry 3 pro Xbox One, Twitch zlepší streamování, Mass Effect: Andromeda a další.

Reklama

4. dubna prozradí studio BioWare své bezprostřední plány pro Mass Effect: Andromeda. Očekáváme hlavně informace o opravných balíčcích, BioWare obdrželi spoustu zpětné vazby od hráčů, některá byla pozitivní, jiná kritická.

Nejnovější aktualizace Xboxu One zahrnuje zjednodušené uživatelské rozhraní, které je optimalizované a rychlejší. Největší novinkou je ale snadnější a zjednodušené streamování, stejně tak nahrávání a úprava videí. Do konzole byla přidaná aplikace Beam.

Na Cyberpunk 2077 si ještě počkáme, CD Projekt Red nemá v plánu v letošním roce prozradit nové informace. Letošní rok bude patřit karetní hře Gwent. To ale není vše, v Polsku připravují ještě jeden projekt. Zaklínač 4 to ale nebude, tato série byla od začátku koncipována jako trilogie.

Na Xboxu One si můžete nově zahrát Far Cry 3. Tahle first-person střílečka z Xboxu 360 byla přidaná do zpětné kompatibility.

Internet obletěla další falešná zpráva. Emma Stone není součástí Death Stranding. Uniklý obrázek byl pouze make-up tutoriálem z videa YouTube kanálu Glam&Gore.

Streamingová platforma Twitch se v průběhu příštích týdnů výrazně zlepší. Služba umožní streamovat v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu.

V Japonsku se za první čtyři týdny prodalo přes 500 tisíc kusů konzole Nintendo Switch. Konkrétně je to 519 504 kusů. Mohlo by se zdát, že je to hodně, Wii U půl milionu překonalo za tři týdny. Uvidíme, jak na tom bude Switch později.

Majitelé Xboxu One si mohou o víkendu zdarma stáhnout a vyzkoušet WWE 2K17. Jen musíte mít Xbox Live Gold.

Od včerejška do pondělka si můžete vyzkoušet také sci-fi střílečku Titanfall 2 od studia Respawn. Trial verze s multiplayerem je dostupná na PC, PS4 a Xbox One a nabízí také možnost zahrát si tutoriálovou překážkovou dráhu a jednu misi ze singleplayerové kampaně.

Sony láká na vesmírné dobrodružství No Man’s Sky’s prostřednictvím videa ze soundtracku. Ten vytvořila britská kapela 65daysofstatic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama