Páteční jednohubky - 8. července
Novinka Páteční jednohubky - 8. července

Páteční jednohubky - 8. července

Michal Burian

Michal Burian

12

Dokončen vývoj No Man's Sky, filmová Lara Croft, CD Projekt Red hledá producenta, zájem o Battlefield a další zprávičky.

Reklama

Ambiciózní No Man's Sky bylo oficiálně dokončeno, vývojáři Hello Games oslavují. Již nic nebrání tomu, aby hra 10. srpna vyšla pro PS4 a PC. Po čtyřech letech. No Man’s Sky je zároveň nejočekávanějším titulem zákazníků obchodu Amazon. Dále Battlefield 1, Mafia 3, FIFA 17, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Ghost Recon Wildlands, Final Fantasy 15, CoD: Infinite Warfare, Watch Dogs 2 a Mass Effect Andromeda.

Nová Lara Croft ve filmu Tomb Raider se v kinech objeví v březnu 2018. Larou Croft se stane švédská herečka Alicia Vikander. Půjde o filmový restart, který nebude navazovat na předchozí snímky, kde byla v hlavní roli Angelina Jolie.

Po šesti letech ze Sony odešel Adam Boyes, byl viceprezidentem third-party oddělení PlayStationu. Měl tak na starost vztahy s ostatními společnostmi, které vyvíjely hry pro konzole a handheldy od Sony. Adam Boyes zatoužil po tom vrátit se do vývoje her. Předtím byl členem představenstva Starbreeze a ještě předtím vedl vývoj v Capcomu.

Další hrdina do Overwatch bude pravděpodobně odhalen 21. července na Comic-Conu. Blizzard pořádá panel nazvaný Behind The Scenes of Overwatch’s Newest Hero.

Hra Prison Architect dokázala ve verzích pro PC, Mac a Linux prodat přes dva miliony kopií. Nedávno navíc vyšel titul i pro PS4 a Xbox One.

CD Projekt RED hledá producenta pro vývoj Cyberpunku 2077. Práce na Zaklínači 3 pomalu skončily, brzy vyjde Game of the Year edice a tvůrci se začínají přesouvat na další projekt, který mají již nějakou dobu rozpracovaný.

Na Spider-Mana od tvůrců Resistance si počkáme. Pavoučí dobrodružství je pro Insomniac Games naprostou prioritou, přesto si vývoj vyžádá ještě nemálo času. Nemáme očekávat, že se v blízké době dočkáme data vydání.

Tým z Roll7 se proslavil sérií OlliOlli. Nově s vydavatelstvím 505 Games pracují na nové IP, která bude zaměřena na multiplayer a dorazí v roce 2017 pro více platforem.

Po aktualizaci Xbox One verze hry Terraria přestal fungovat multiplayer. 505 Games ujišťují, že na problému pracují a zároveň varují hráče, ať se nezkoušejí připojovat do hry více hráčů. Chybou není ovlivněn singleplayer ani lokální multiplayer.

Battlefield 4 nejprodávanější hrou za červen na PlayStation Store. Vypadá to, že EA vyšel tah s dodatečnými balíčky zadarmo, což na druhém místě dokazuje Battlefield Hardline a na pátém Battlefield Bundle.

Příští týden se závody DiRT Rally dočkají aktualizace, která přinese podporu pro virtuální realitu, konkrétně od 11. července bude DiRT Rally podporovat Oculus Rift. Zatím nevíme, zda mají Codemasters v úmyslu podporovat i HTC Vive nebo PlayStation VR na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama