People Can Fly otevírají dvě nová studia
Novinka People Can Fly otevírají dvě nová studia

People Can Fly otevírají dvě nová studia

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zároveň zaměstnají talenty z CI Games a pracují na tajném projektu pro Square Enix.

Reklama

Polské nezávislé studio People Can Fly (dříve polské studio Epic Games), které vytvořilo střílečku Painkiller, spolupracovalo na Gears of War s Epic Games, zhotovilo Bulletstorm a má prsty i ve Fortnite, se pořádně rozrůstá. Společnost oznámila, že otevírá dva nové týmy.

Původně varšavské studio se rozrůstá do britského Newcastlu a polského Řešova. Studio v Newcastlu by mělo v příštích 12 měsících zaměstnat 20 až 30 lidí (už teď jsou tam lidé z Ubisoftu), zatímco v Řešově už pracuje 30 lidí, kteří pocházejí z CI Games (Sniper: Ghost Warrior). Právě CI Games se rozhodli výrazně zredukovat svůj tým v Řešově. Jak vidno, People Can Fly toho využívají.

V současné době People Can Fly tvoří více než 150 lidí, kteří se soustředí na zbrusu novou značku - AAA střílečku, kterou vydá Square Enix. Na více informací si musíme počkat. Možná bude hra oznámena za necelý měsíc na E3. Jak ale vidno, Square Enix chtějí něco zbrusu nového a jsou ochotni za to zaplatit pořádný balík. Jak jinak by si People Can Fly mohlo dovolit takovouto expanzi. Možná mají se Square Enix smlouvu na celou sérii/trilogii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama