Podpoříte vznik neoficiálního pokračování Ultima Underworld?
Underworld Ascendant Novinka Podpoříte vznik neoficiálního pokračování Ultima Underworld?

Podpoříte vznik neoficiálního pokračování Ultima Underworld?

Michal Burian

Michal Burian

3

Za 200 tisíc dolarů slibují autoři původní hry velmi zajímavé temné RPG v dungeonech.

Reklama

Tento týden byla na Kickstarteru spuštěna kampaň pro vznik neoficiálního pokračování legendárního RPG titulu Ultima Underworld. Za projektem Underworld Ascendant stojí zkušený tým vývojářů, který pracoval na původní hře.

Aby mohl Underworld Ascendant vyjít, chtějí jeho tvůrci na Kickstarteru vybrat 600 tisíc amerických dolarů. Zatím se jim podařilo necelých 200 tisíc, což naznačuje, že se jim to povede a oni budou moci nadále pokračovat ve vývoji.

Co nás čeká? OtherSide Entertainment chtějí vytvořit RPG titul s moderním grafickým kabátkem, který poběží na novém enginu dovolující spoustu možností. Hra nás zavede do neznámého temného světa s dungeony, kde budeme objevovat mnohá tajemství. Ve světě frakce (mají být dynamické) bojují o nadvládu. Vy budete moci změnit výsledek celé bitvy a rozhodnout o tom, jak to celé dopadne.

Do dungeonu se vydáte v kůži člověka, kterému postupem hraní budete vybírat dovednosti a tím z něho uděláte buď bojovníka, mága nebo zloděje. Rozhodnutí je pouze na vás, tímto chtějí tvůrci hráčům umožnit vytvořit si unikátního hrdinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama