Za pět dnů bude odhalen System Shock 3
System Shock Novinka Za pět dnů bude odhalen System Shock 3

Za pět dnů bude odhalen System Shock 3

Michal Burian

Michal Burian

17

Studiu Otherside Entertainment teaser stránka moc nevyšla.

Reklama

Studio Otherside Entertainment nebude na dnešní den vzpomínat s láskou, zvědaví hráči jim překazili překvapení, které mělo být postupně odhalováno na speciální stránce. Na té lze aktuálně najít odpočet a postupné odhalení loga hry. Zatím jsou na stránce dvě písmena S a tlustá čára. Fanouškům to nedalo, začali se vrtat ve zdrojovém kódu a došli na další stránku, kde je celé logo odhaleno. A překvapivě jde o System Shock 3.

Překvapivé je to z toho důvodu, že ho oznamuje studio Otherside Entertainment, když se nedávno zástupci Night Dive Studios nechali slyšet, že po dokončení remaku System Shocku by se rádi pustili do vývoje zbrusu nového dílu. Dokonce zveřejnili první koncepty. Vypadá to, že je Otherside předběhli.

Za pět dnů by mělo být oficiálně odhaleno logo výše a snad budou následovat i první detaily.

Připomeňme, že studio Otherside na začátku letošního roku vybralo přes 860 tisíc dolarů na vznik neoficiálního pokračování Ultima Underworld.

Aktualizace: Zakladatelem OtherSide je Paul Neurath. Ten stál za zrodem Looking Glass Studios a původního System Shocku. Mezi další zaměstnance patří Joe Fielder, ten pracoval na BioShock Infinite a Boom Blox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama