Shodan je zpět, vrátí se v System Shocku 3
System Shock 3 Novinka Shodan je zpět, vrátí se v System Shocku 3

Shodan je zpět, vrátí se v System Shocku 3

Michal Burian

Michal Burian

12

Oficiálně oznámeno pokračování legendární střílečky.

Reklama

Před týdnem jsme vás informovali, že se blíží oznámení System Shocku 3 od neznámého studia Otherside Entertainment. K onomu oznámení skutečně došlo. Bohužel se nemůžeme podívat na žádné první obrázky nebo video, spokojit se musíme s logem hry a zeleným obrázek, kde fanoušci jistě poznají Shodan. Úhlavní nepřítel v podobě umělé inteligence z prvního i druhého dílu je tak zpět a bude i s System Shocku 3. Opět bude chtít vyhladit lidi.

Fanoušci se po právu bojí, jak to se System Shockem 3 bude. Otherside Entertainment je poměrně neznámé studio, ale pracuje v něm spousta zkušených vývojářů, kteří se podíleli na hrách jako Ultima Underworld, System Shock, Thief, Deus Ex, GEX, Neverwinter Nights, Dishonored, Medal of Honor, Uncharted, The Last of Us, Dungeons & Dragons Online a BioShock Infinite. Není tak divu, že na začátku letošního roku na Kickstarteru vybrali přes 860 tisíc dolarů na vývoj fantasy RPG Underworld Ascendant, pokračování legendárních titulů Ultima Underworld a Ultima Underworld 2. Navíc zakladatelem OtherSide je Paul Neurath. Ten stál za zrodem Looking Glass Studios a původního System Shocku.

Oznámení System Shocku 3 od Otherside překvapilo, jiné studio - Night Dive Studios - totiž pracuje na remaku System Shocku a poté by se rádo pustilo do zbrusu nového dílu. Dokonce zveřejnilo první koncepty. Tuhle přehlednou situaci objasňuje oficiální teaser stránka System Shocku 3. Podle té se na hře podílí i Night Dive Studios. Dle všeho právě Night Dive vlastní práva na System Shock.

Když se zaregistrujete pro odběr novinek o System Shocku 3, tak se vývojáři ptají, jaký zájem máte o virtuální realitu. Že by uvažovali nad tím, že by System Shock 3 podporoval VR?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama