Pondělní jednohubky - 18. července
Novinka Pondělní jednohubky - 18. července

Pondělní jednohubky - 18. července

Michal Burian

Michal Burian

12

Krátký film o Zaklínačovi v podobě LEGO postaviček, Sony nebude mít tiskovku na Gamescomu, trofeje Dead Rising, vývoj Mass Effectu, Twitch a HTML5 přehrávač, lokalizace Skyrim, hry od EA na GOG.com a další zprávičky.

Reklama

Krátký film o Zaklínačovi v podobě LEGO postaviček. Vytvořil slovenský student.

Společnost Sony nebude mít tiskovou konferenci v rámci veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem, stejně jako v loňském roce si fanoušci PlayStationu budou muset počkat do října, kdy Sony přijede na Paris Games Week.

Trofeje naznačují remaster původního Dead Rising, který vyšel v roce 2006 na Xbox 360 a jeho remake s názvem Dead Rising: Chop Till You Drop v roce 2009 na Wii. Původní hra nikdy nevyšla na PlayStation.

Kreativní ředitel studia BioWare Mark Walters prostřednictvím svého Twitteru prohlásil, že vývoj Mass Effectu: Andromeda zdárně pokračuje a každou chvíli vzniká množství úžasných věcí.

Yosuke Matsuda, prezident Square Enix, byl překvapen kvalitou God of War a přímo šokován Spider-Manem od Insomniac Games pro PS4.

Streamovací služba Twitch testuje přehrávač naprogramovaný v HTML5, který je rychlejší, více konzistentní a nemá takovou zátěž na počítač. Zatím Twitch používá náročnější Flash. Pokud máte placený účet, můžete již dnes využívat HTML5 přehrávač.

The Elder Crolls V: Skyrim - Special Edition nabídne stejné jazyky jako původní hra. Potvrdil to Pete Hines z Bethesdy. Jinými slovy v remasteru Skyrimu by neměla chybět ani česká lokalizace.

Chcete si zahrát hry od EA, ale nechcete instalovat Origin? Na GOG.com se objevila trojice her bez DRM. Koupit si můžete Dragon Age: Origins, Dead Space nebo SimCity 3000. První dvě stojí 8 euro, za staré SimCity zaplatíte 5 euro.

PlayStation 4 verze Rise of the Tomb Raider podle GameStopu dorazí 11. října.

Pro iOS vyšla mobilní free-to-play hra Batman: Arkham Underworl od studia Turbine. Ani slovo o Android verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama