Pondělní jednohubky - 25. července
Novinka Pondělní jednohubky - 25. července

Pondělní jednohubky - 25. července

Michal Burian

Michal Burian

31

Sraz redakce Zingu, remaster prvního dílu Darksiders, Street Fighter V na Xbox One, chytil všechny Pokémony, Deus Ex bez podpory VR a další zprávičky.

Reklama

O víkendu se konal první oficiální sraz redakce Zingu. V útulném penzionu na Vysočině jsme spřádali plány na další rozvoj magazínu a probírali jednotlivé hry. Poznáte nás?

American McGee, bývalý designér id Software, se rozhodl uzavřít šanghajské studio Spicy Horse. Legenda končí s vývojem her, ponechá si pouze několik zaměstnanců. Ti budou mít na starost správu a provoz stávajících online her.

Dobrá zpráva, pro online část No Man's Sky nebude vyžadováno předplatné PlayStation Plus. Navíc hru budete moci hrát čistě offline, generování jednotlivých planet neprobíhá na serverech, ale ve vaší konzoli.

Máme to černé na bílém, Deus Ex: Mankind Divided se nedočká verze určené pro virtuální realitu, ať už se bavíme o PlayStation VR, HTC Vive nebo jiných headsetech.

Vydavatelství Nordic Games potvrdilo, že plánuje remaster prvního dílu Darksiders. Dorazí na PS4, Xbox One a Wii U. Hra bude k dispozici v digitální i fyzické verzi. Datum uvedení zatím neznáme.

Obchod Amazon na konec letošního roku slibuje Xbox One verzi bojovky Street Fighter V. Capcom ji zatím neoznámil, uvádí americký i kanadský Amazon.

V traileru na Project Sonic 2017 bylo možné vidět logo NX. Spekuluje se, že nejde jen o pracovní název nové konzole Nintenda, ale o oficiální. Co myslíte?

Jeden hráč ve Spojených státech pochytal všech 142 dostupných Pokémonů na jeho území. Za hranice země se ale nepodívá, tvrdí, že mu stačí, že chytil všechny dostupné Pokémony v USA. "ftb_hodor" uvádí, že ušel 153,2 kilometrů a vylíhlo se mu 303 vajec. Podle jeho aplikace ušel přibližně 200 kilometrů. Zdá se, že hra Pokémon GO zase není tak přesná.

Microsoft v minulosti přemýšlel nad vlastním handheldem. Nakonec ale z projektu sešlo, firma neměla dostatek lidí a raději se zaměřila na konzoli Xbox 360.

Pokud se chystáte na Gamescom, tak si v Kolíně nad Rýnem od Square Enix budete moci vyzkoušet Deus Ex: Mankind Divided, Dragon Quest Builders, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIV, Hitman, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration nebo World of Final Fantasy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama