Pondělní jednohubky - 3. dubna
Novinka Pondělní jednohubky - 3. dubna

Pondělní jednohubky - 3. dubna

Michal Burian

Michal Burian

11

Dokončen vývoj Little Nightmares, komunitní mapy v Battlefieldu 1, návrat Freeman's Mind, Xbox Scorpio, hry pro Gold účty, konec Mad Catz nebo film podle We Happy Few.

Reklama

DICE potvrdilo komunitní mapy do Battlefieldu 1. Brzy bychom měli vědět více o testování. Vývojáři si pochvalují komunitní mapy do BF4, u hráčů byl o ně velký zájem.

Společnost Mad Catz nedokázala odvrátit bankrot, k 30. března začal výrobce herních periférií (myše, klávesnice, gamepady, speciální joysticky) odprodávat svůj majetek.

Legendární série Freeman's Mind se o víkendu vrátila. Vskutku geniální mysl Gordona Freemana už nekomentuje dění prvního Half-Life, ale Half-Life 2.

Spousta her, včetně Red Dead Redemption 2, Star Wars Battlefront 2, letošního Call of Duty, Forza Motorsport 7, FIFA 18, State of Decay 2 nebo Crackdown 3, má na Xboxu Scorpio běžet v rozlišení 4K. Zatím jde pouze o spekulace. Tento týden se máme dozvědět nové, oficiální informace.

Randy Evans z DICE slibuje, že první trailer Star Wars: Battlefrontu 2, který uvidíme v polovině dubna, bude vůbec největším trailerem, jaký kdy ve studiu vytvořili.

Od 1. do 30. dubna si můžete do své knihovny her u Xboxu One přidat akci Ryse: Son of Rome od Cryteku, stejně tak Darksiders, které je do 15. dubna i pro Xbox 360. U obou her potřebujete mít Gold účet.

Hra We Happy Few, která se odehrává v retro-futuristickém městečku v Anglii ve stylu minulého století, se dočká filmového zpracování. Film dostala na starost společnost dj2 Entertainment, na vše dohlíží tvůrci titulu ze studia Compulsion Games.

Projekt Legacy od Petera Molyneuxe bude od jeho předešlých her velmi odlišný. Na nějaké podrobnosti je ještě brzy, vystačit si musíme s tím, že nová hra bude minimálně pro PC.

Fanoušci vydali Castle Texture Pack pro Resident Evil 4. Balíček vylepšuje environmentální textury v lokalitě Castle, stejně tak 3D modely, opravuje další textury a mnoho dalšího. Balíček má 4,7 GB.

Úspěšně skončil vývoj dobře vypadající puzzle plošinovky Little Nightmares. Plná verze vyjde 28. dubna na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama