Pondělní jednohubky - 4. července
Novinka Pondělní jednohubky - 4. července

Pondělní jednohubky - 4. července

Michal Burian

Michal Burian

12

Dárek od Bohemia Interactive, úspěch demoverze Resident Evil 7, odklad konzolových verzí Dex, mobilní strategie Arma, spekulace o Left 4 Dead 3, RetroHerna, něco o System Shocku a další zprávičky.

Reklama

Od Bohemia Interactive nám přišla velmi nečekaná zásilka, která mimo jiné obsahovala keř v květináči s logem expanze Apex pro Armu 3. Ten doprovází stylový flashdisk s presskitem a několik kódů na Apex edici Army 3. O ně si budete moci brzy zasoutěžit.

Nedávno se objevily spekulace, že Sony kromě PS4 Neo chystá také klasickou slim verzi. Analytik Damian Thong si myslí, že by to úplná hloupost být nemusela. Dočkáme se v září na TGS odhalení hned dvou PS4?

Demo Resident Evil 7 zaznamenalo více než dva miliony stažení, jenom na PlayStationu 4. Plná verze, která nebude mít moc společného s demoverzí, vyjde 24. ledna 2017 na PC, PS4 a Xbox One.

Do zpětného kompatibility Xboxu One se přidaly další hry z Xboxu 360, konkrétně Bloodforge, Go! Go! Break Steady, Gripshift a Mars: War Logs.

PlayStation 4 a Xbox One verze českého kyberpunkové RPG Dex byly krátce před vydáním odloženy. Na konzole měla hra dorazit 8. července, nově se tak stane 22. července. Wii U a PSV verze koncem roku.

O PlayStation VR je velký zájem, obchody ze Severní Ameriky hlásí tolik předobjednávek, že se na všechny 13. října nedostane.

Po dlouhé době tu máme další náznak toho, že ve Valve intenzivně pracují na Left 4 Dead 3. Jeden z vývojářů zveřejnil jako součást tutoriálu k nedávno vydanému VR nástroji Destinations screenshot, na němž je k vidění složka left4dead3. A dokonce je v sekci Rychlý přístup, což znamená, že se s ní nedávno aktivně zacházelo. Za necelých 24 hodin po publikaci obrázku došlo na jeho nahrazení lehce poupravenou verzí, která už neobsahuje náhled složek a v jejímž názvu je i slovo fun. Že by si z hráčů studio Valve až tak aktivně dělalo srandu?

Je hra Godus mrtvá? Vývoj PC verze byl podle neoficiálních zpráv zastaven a tým ze studia 22cans se měl přesunut na další hru, jmenuje se The Trail. Přitom letos v únoru vývojáři Godus restartovali pod názvem Godus Wars.

Pokud vás zaujal titul Transport Fever, můžete zkusit své štěstí a přihlásit se do bety. Čas máte do 17. července.

Na Startovači shání peníze interaktivní museum herní historie. Pokud se vybere požadovaných 333 333 korun, v Praze bude otevřena RetroHerna, "kde se kromě hraní dozvíte i zajímavé informace o vývoji her a herních přístrojů, prohlédnete si původní obaly, manuály i dobové reklamy a zkrátka zažijete dějiny videohraní se vším všudy."

Nightdive Studios slibují v plné verzi System Shocku překopané uživatelské rozhraní, včetně HUDu. Ve studiu zatím nad tím přemýšlejí a ukazují několik konceptů, respektive nápadů.

Blizzard opustil kreativní ředitel Diabla 3. Josh Mosqueira je druhým důležitým vývojářem, který se rozloučil s tvůrčím celkem. Na začátku tohoto roku to byl Leonard Boyarsky, hlavní designér Diabla 3. Blizzard teď hledá nového kreativního ředitele, jenž bude mít na starost budoucnost Diabla.

Ještě jednou k Bohemia Interactive, pro iOS a Android vyšla hra Arma Mobile Ops. Jde o novou free-to-play strategii zasazenou do autentického středomořského bojiště v blízké budoucnosti, kde máte z pozice velitele za úkol správu svojí vojenské základny. Musíte ji chránit před nepřátelskými nájezdy a cvičit své vlastní vojenské sily, abyste je vyslal k boji. Rovněž je nutné zabezpečit a spravovat zdroje. Na této Armě pracuje samostatný tým z bývalého Disney Mobile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama