Poslechněte si český a anglický dabing Blackhole
Blackhole Novinka Poslechněte si český a anglický dabing Blackhole

Poslechněte si český a anglický dabing Blackhole

Michal Burian

Michal Burian

80

Odhaleno kompletní obsazení dabingu. V české verzi uslyšíte krom jiného známé české a slovenské YouTubery.

Reklama

Nadějná plošinovka od nezávislého českého studia Blackhole odhalila kompletní obsazení dabingu pro českou i anglickou verzi.

„Předně musím říct, že jednání se zahraničními herci by nebylo tak jednoduché nebýt přátelského zázemí talentovaného Chrise Noisiho, který se zároveň postaral o kompletní režii. Sám Chris je tvůrce mnoha seriálů a zařizuje s různými hereckými talenty řadu voiceover zakázek,“ prozradil Filip Kraucher alias Fiola, producent Blackhole, na oficiálních stránkách.

„Důležité je říci, že jsme vybírali v castingu z hlasů velmi podobných a to hlavně protože jsme chtěli zachovat pro obě jazykové verze co nejpodobnější feeling. Už teď ale můžeme říci, že hlavně pro české hráče je to dvojitý zážitek, protože anglický dabing přidává hře úplně jiný rozměr.“

„Blackhole je animovaná 2D sci-fi skákačka s logickými prvky, dechberoucím příběhem a audiovizuálním zpracováním. Hráč se ocitne uvnitř černé díry, kde se mu zjeví celý nový svět!“ popisuje svou hru FiolaSoft Studio, které se těší, až hra vyjde. Naplánovaná je na 20. ledna ve verzích pro PC, Mac a Linux. Na PS4, Xbox One, PS3 a PS Vita dorazí někdy v průběhu léta 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama