Projekt od Dark Stork Studios využije Unreal Engine 4
Novinka Projekt od Dark Stork Studios využije Unreal Engine 4

Projekt od Dark Stork Studios využije Unreal Engine 4

Michal Burian

Michal Burian

8

Tvůrčí celek má vysoké cíle, chtějí přinést hráčům inovativní tituly a stát se jedním z nejlepších vývojářských celků na světě.

Reklama

Technologie Unreal Engine od Epic Games se za osmnáct let stala nedílnou součástí her. V této tradici bude pokračovat i čtvrtá generace. Tu si pro svůj dosud neoznámený projekt vybrali i členové Dark Stork Studios z polské Poznaně.

Tajemný titul vzniká v kancelářích od března loňského roku a podle dostupných informací na něm pracuje 28 lidí. Unreal Engine 4 si vybrali kvůli nové vykreslovací architektuře, která jim umožňuje vytvořit vysoce moderní grafiku se všemi dostupnými efekty.

Na název, žánr, platformy a datum vydání si musíme ještě počkat. Vypadá to, že hra je teprve na začátku a čeká ji ještě dlouhá cesta.

Dark Stork Studios mají vysoké cíle, chtějí vytvářet hry v co nejvyšší kvalitě a stát se jedním z nejlepších vývojářských celků na světě. Dosáhnout toho chtějí poskytnutím inovativních titulů, které nebudou napodobovat již vydané hry. Uměleckým poradcem a hudebním skladatelem je držitel Oscara Jan A.P. Kaczmarek.

Připomeňme, že Unreal Engine 3 poháněl například Army of Two: The 40th Day, sérii Batman Arkham, BioShock Infinite, oba díly Borderlands, Brothers: A Tale of Two Sons, Bulletstorm, Dishonored, Gears of War, Homefront, Mass Effect, Spec Ops: The Line, Transformers: Dark of the Moon, XCOM: Enemy Unknown nebo Zeno Clash 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama