Rocket League dorazí i na Xbox One
Rocket League Novinka Rocket League dorazí i na Xbox One

Rocket League dorazí i na Xbox One

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Byly tu nějaké zvěsti a dohady, ale konečně to máme černé na bílém – Rocket League vyjde na Xbox One. <strong>Xbox One verze nakonec nebude podporovat crossplay.</strong>

Reklama

Druhá aktualizace: Ačkoli verze pro PC a PS4 obsahují crossplay, tudíž můžou hráči obou platforem hrát proti sobě, verze na Xbox nic takového nakonec nenabídne. Hráči na Xbox One si tak budou muset vystačit sami se sebou.

První aktualizace: Před chvilkou nám na e-mail dorazila tisková zpráva, kde Psyonix dodali, že Rocket League pro Xbox One vyjde v únoru příštího roku přes ID@Xbox program a zahrne exkluzivní Halo a Gears of War vozidla (viz trailer níže), různé věci pro úpravu aut a další DLC balíčky.

Původní zpráva: Už několik měsíců si mohou majitelé PS4 a PC užívat trochu ujetou, ale zároveň úžasnou „sportovní” multiplayerovku Rocket League, která je bezkonkurenčně jedním z největších hitů letošního roku. Ale ti, kteří mají doma Xbox One byli tak nějak vynecháni. To se naštěstí s únorem 2016 změní, protože hra bude k dispozici i jim.

Na závěr jenom dodáváme, že 14. prosince začne hokejový mutátor. Stejně tak už vyšlo třetí placené DLC, které s sebou přináší zcela novou arénu zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama