Seven Knights: Time Wanderer a představení Jack Jeanne
Daemon X Machina Novinka Seven Knights: Time Wanderer a představení Jack Jeanne

Seven Knights: Time Wanderer a představení Jack Jeanne

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále Onee Chanbara Origin na západě, updaty a DLC pro Dragon Ball FighterZ, Daemon X Machina, vydání Code of Princess EX a dalších.

Reklama

Seven Knights: Time Wanderer

Společnost Netmarble vydala první trailer ke hře Seven Knights: Time Wanderer připravované pro konzoli Switch. Podle nových informací půjde o spin-off série Seven Knights, odehrávající se ve stejném světě jako tento mobilní titul.

Epický fantasy příběh hry Seven Knights se točí kolem sedmi nejsilnějších válečníků světa. Toto mobilní RPG se celosvětově dočkalo více než 60 milionu stažení a proto se tvůrci rozhodli připravit pro Switch úplně novou hru, vycházející ze stejných základů. Nový spin-off Seven Knights: Time Wanderer je zasazen do stejného světa jako mobilní hra Seven Knights, ale skvadru rozšíří jako osmý člen Vanessa a dalším přídavkem bude také kouzelný nástroj Sandy. Při svém dobrodružství nebudou vaši hrdinové cestovat pouze v prostoru, ale také v čase. Na výběr ale bude celkem 15 hratelných postav, se kterými budete v pětičlenném týmu procházet dynamické tahové bitvy.

Datum vydání hry Seven Knights: Time Wanderer ještě nebylo oznámeno.

Japonská verze traileru zde.


Jack Jeanne

Po delší době se ozvala společnost Broccoli, který vypustila nový trailer ke hře Jack Jeanne. Jde o komplexní představení této simulace kombinované s shounen operou, pocházející přímo od tvůrce Tokyo Ghoula Sui Ishidy (doufám, že se mezi našimi čtenáři najdou nějací fanoušci této manga a anime série).

Kromě různých premiérových herních záběrů se v traileru můžete těšit na ústřední skladbu Jack & Jeanne Of Quartz, kterou nazpívalo sedm členů třídy Quartz ze hry.

Jack Jeanne má prozatím vyjít na Switch 3. prosince pouze Japonsku.


Onee Chanbara Origin

14. října vyjde v Severní Americe a v Evropě, prostřednictvím PlayStation Store a přes Steam, PS4 a PC verze hry Onee Chanbara Origin. D3 Publisher a vývojáři z Tamsoftu vydali poprvé hru Onee Chanbara Origin v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci 2019. Ve zbytku Asie má tento titul vyjít ve verzi pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC již 24. září a to dokonce s podporou angličtiny, čínštiny a korejštiny.

Onee Chanbara Origin je kompletním HD remakem her The Onechanbara a The Onechanbara 2, které byly původně vydány pro PlayStation 2 v letech 2004 a 2005. Remake nabídne kompletně přepracovanou grafiku do silně uměleckého stylu a "optimalizovanou" prezentaci příběhu. O design postav v Onee Chanbaře Origin se postaral hlavní designér hlav původní série Katsumi Enami a pokud znáte vzhled původní hry, je posun opravdu znát.

Onee Chanbara Origin nabízí novou interpretaci příběhu dvou nevlastních sester Ayy a Saki, propojených vzájemnou nenávistí a uvězněných v brutálním boji na život a na smrt. Nakonec spolu překonají svůj krutý osud a v této high-speed akční hack'n'slash adventuře najdou vlastního otce.

Onee Chanbara Origin sleduje osudy lovce zombie, kdy se v reálném čase vypořádáváte s hordami nemrtvých a plníte různé cíle a úkoly. Zbraně každé postavy se intenzivním bojem postupně bortí krví a hráči se mohou příležitostně dokonce proměnit v démony a získat tak na krátkou dobu obrovskou sílu a energii, která vám ale ubírá životní energii. Každý zombie lovec má navíc své vlastní jedinečné schopnosti a kombinace úderů. Hráči pak budou mít na výběr možnost hrát s plným anglickým dabingem nebo si zahrát s původním japonským dabingem a anglickými titulky.

Gameplay


Dragon Ball FighterZ

Nový stahovatelný obsah pro Dragon Ball FighterZ s hratelnou postavou Master Roshi vyjde 16. září pro majitele FighterZ Passu 3 a 18. září bude tato postava dostupná pro všechny ostatní.

Dragon Ball FighterZ od Bandai Namca a vývojářů z Arc System Works je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC.


Daemon X Machina

Marvelous připravuje na listopad aktualizaci 1.4.0 hry Daemon X Machina. Tento update je připravován jako oslava prvního roku "života" hry.

Aktualizace přidá do hry:

  • "Grossfeiern" Arsenal skin
  • "Grandemon" Outer suit
  • Eclipse RT: Omega Destruction Strategy" - bitvu proti posílenému Colossal Immortal Eclipse Q
  • tři obtisky Arsenal
  • tři Preview pozadí

Daemon X Machina je nyní k dispozici ve verzích pro Switch a přes Steam pro PC.


Code of Princess EX

Vydavatel Nicalis a vývojářské studio Saizensen vydají přes Steam 1. října hru Code of Princess EX, která vyšla poprvé pro Switch v červenci 2018. Jedná se o vylepšený port původního Code of Princess, který vyšel pro 3DS již v dubnu 2012 a přes Steam pro PC v dubnu 2016.

Code of Princess EX je jedinečnou kombinací hack'n'slash a beat'em up akce a také RPG prvků. Fanouškům všech těchto žánrů bude nabídnuto více než 50 hratelných postav, z nichž všechny lze vylepšit o nové schopnosti a vybavení. Režim Campaign podporuje lokální kooperaci dvou hráčů a titul nabízí také možnost konkurenčního a kooperativního online hraní.


Rangok Skies

Vydavatel Digerati a vývojáři ze studia Samurai Games připravují arkádovou vertically-scrolling shoot 'em up akci Rangok Skies. Vyjít má ve 4. čtvrtletí ve verzi pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC, kdy již můžete najít demo.

Rangok Skies nabízí čtyři různé postavy, z nichž každá má svou vlastní jedinečnou loď, zbraně a bomby. Titul nabídne i lokální kooperaci pro dva hráče.


Cresteaju

V Japonsku vyjde díky vývojářům z studií PLiCy a Shou remasterovaná verze indie fantasy RPG Cresteaju z roku 2001. K mání bude prostřednictvím eShopu Nintenda pro Switch od 17. září.

Cresteaju je plnohodnotným fantasy RPG, které sice vytvořila jedna jediná osoba, ale jeho scénář zabere více než 30 hodin, nabízí strategický bitevní systém, díky němuž byl v dobách počátků internetu docela populární.

Switch verze Cresteaju je portem původního vydání a zároveň HD remasterem. Byly přidány různé nové prvky, od vylepšené grafiky, přes nadabované komentáře a nové scénáře, až po podkresovou hudbu.

Zdroj: Netmarble, D3 Publisher, Bandai Namco, Marvelous, Nicalis, PLiCy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama