Sobotní jednohubky - 11. června 2016
Novinka Sobotní jednohubky - 11. června 2016

Sobotní jednohubky - 11. června 2016

Michal Burian

Michal Burian

14

Demo FIFA 17, falešné torrenty, reklama tvůrců Zaklínače 3, Nintendo slevy, multiplatformní hra od týmu Until Dawn nebo Bethesda na E3.

Reklama

Demo FIFA 17 má vyjít 8. až 10. září a nabídnout 10 týmů k vyzkoušení: Arsenal, Leicester City, Ajax, Benfica, Barcelona, ​​Borussia Dortmund, Juventus, Paris Saint Germain, Real Madrid a Roma. A čtyři ženské týmy Arsenalu, Liverpoolu, Orlanda Pride a Bostonu Breakers.

Na stránkách s torrenty lze stále častěji narazit na falešné soubory pojmenované podle her jako Zaklínač 3, The Division, Just Cause 3, World of Warcraft: Legion nebo Assassin’s Creed Syndicate. Místo hry si ale uživatel do počítače stáhne různé viry a nežádoucí programy, informuje firma Symantec.

Microsoft měl včera v noci na Xbox Live Marketplace problém, který zapříčinil, že si hráči mohli zadarmo koupit Fallout 4 ve verzi pro Xbox One.

The Game Awards se vrátí, vyhlášení nejlepších her roku proběhne 1. prosince 2016.

Fotbalový celek Manchester United prý usiluje o koupi esport týmu pro Overwatch.

Nintendo eShop slaví páté výročí a nabízí slevy až 50 % na některé z herních hitů - The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, The Legend of Zelda: Oracle of Ages a The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Dále Pokédex 3D Pro, Pokémon Trading Card Game, SteamWorld Dig nebo Gunman Clive.

CD Projekt RED připravuje masivní reklamu na hotelu Fig v Los Angeles. Vypadá to, že hodlá oznámit nedávno vyzrazený samostatný gwint.

Studia nezavírá jen Microsoft a Sony. Ubisoft se rozhodl skoncovat s tvůrčím celkem v Casablance.

Příští týden na E3 uvidíme gameplay záběry z remasteru Call of Duty: Modern Warfare, stejně tak z kampaně Infinite Warfare. Od Activisionu můžete očekávat i Destiny: Rise of Iron a Skylanders Imaginators.

Microsoft popřel, že by chystal Halo 5 pro počítače. Místo toho se zaměřuje na strategii Halo Wars 2 a Halo 5: Forge, což jsou nástroje pro vytváření map. Xbox One verze Halo 5 dokázala za tři měsíce prodat 5 milionů kusů.

Další hra od tvůrců hororu Until Dawn může vyjít na více platforem, ne jen na PlayStation 4. Supermassive Games si pochvalují spolupráci se Sony, zároveň o sobě tvrdí, že jsou nezávislým studiem a chtějí, aby jejich hry hrálo co nejvíc hráčů.

Naznačuje tenhle obrázek, o čem bude tisková konference Bethesdy na E3 v Los Angeles? Pravdu se dozvíme v pondělí ve čtyři hodiny ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama