Sobotní jednohubky – 6. srpna
Novinka Sobotní jednohubky – 6. srpna

Sobotní jednohubky – 6. srpna

Michal Burian

Michal Burian

21

Ve vývoji možná HD remake prvního StarCraftu, něco nového od Remedy, Vanquish na PC, úspěch střílečky Overwatch a další zprávičky.

Reklama

Kreativní ředitel studia Remedy Sam Lake se soudě dle svého Twitteru pustil do psaní něčeho nového. Může jít o scénář k nedávno oznámenému singlelplayeru korejské střílečky Crossfire 2, stejně jako o něco spojeného s Alanem Wakem. S ním bychom se časem mohli setkat v jiných médiích než ve videohrách.

Spike Chunsoft na svém Twitteru uveřejnil dotaz, kterou hru by fanoušci rádi viděli na Steamu. Na výběr je 428: Fuusa Sareta Shibuya de, Kenka Bancho Otome, Kamaitachi no Yoru a Shiren the Wanderer.

Letos na podzim má být oznámen HD remake prvního StarCraftu. Hra se má pochlubit vylepšenou grafikou a novým uživatelským rozhraním, tvrdí zdroje korejského serveru iNews24. Dočkáme se v listopadu v Anaheimu představení?

Chtěli byste si na počítači zahrát střílečku Vanquish od Platinum Games? Možná budete mít možnost, jeden ze zakladatelů port nevyloučil. Navíc by možná mohlo jít o remaster.

Filmový Warcraft se začne 26. září prodávat digitálně a od 10. října také na discích Blu-ray a DVD.

Total War: Warhammer se brzy objeví ve verzích pro Linux a OS X. Stane se během letošního podzimu.

Nový patch přidal do strategie Ashes of the Singularity pět nových map a vylepšil vyvážení jednotek.

Střílečka Overwatch od Blizzardu je hodně populární, vyšla teprve 24. května na PC, PS4 a Xbox One a už se chlubí počtem přes 15 milionů hráčů. Číslo zahrnuje jak maloobchodní, tak digitální prodeje.

Nemáte na víkend žádné plány? Na Steamu si můžete stáhnout a zdarma zahrát Call of Duty: Black Ops 3.

2K Games se na Twitteru ptají, zda byste raději trávili dovolenou v podmořském světě Rapture nebo v létajícím městě Columbia. Tak co fanoušci BioShocku, jakou destinaci byste si vybrali?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama