Středeční jednohubky - 20. července
Novinka Středeční jednohubky - 20. července

Středeční jednohubky - 20. července

Michal Burian

Michal Burian

14

Podobnost obalu Rise of the Tomb Raider a kolekce Uncharted, počet hráčů Rocket League a The Crew, nová hrdinka v Overwatch, Don’t Starve: Shipwrecked pro konzole a další zprávičky.

Reklama

Obal speciální výroční PlayStation 4 edice Rise of the Tomb Raider připomíná krabičku Uncharted: The Nathan Drake Collection. Je to náhoda? Kreativní ředitel Naughty Dog vtipkuje na Twitteru.

Rocket League se stále daří, autoři se na Twitteru pochlubili, že jejich netradiční sportovní hra dosáhla na 19 milionů hráčů. Rocket League vyšlo v roce 2015 na PS4 a PC a na začátku tohoto roku na Xbox One. 2. června studio oznámilo, že prodali pět milionů kusů na všech třech platformách s tržbou 110 milionů dolarů.

Více než tři miliony lidí si stáhlo bezplatně Xbox One verzi The Crew v rámci letní nabídky placeného programu Zlatého členství. Díky takovému zájmu se open-world závody od Ubisoftu mohou pochlubit počtem přes 8 milionů registrovaných hráčů napříč platformami.

Podle serveru SteamSpy vlastní PC verzi Dark Souls 3 na Steamu přes milion hráčů.

O účast v betě připravované akce For Honor je větší zájem, než který byl loni o testování The Division, pochlubil se Ubisoft.

Do PC verze střílečky Overwatch byl přidán nový hrdina. Patch přinesl postavu jménem Ana. K dispozici má odstřelovací pušku a dokáže léčit spojence.

Pete Hines z Bethesdy na Twitteru brání cenu remasterovaného Elder Scrolls V: Skyrim. Dle něho cena odpovídá obsahu. Edice totiž nabízí původní hru ve vylepšené podobě se všemi dodatečnými balíčky a navíc bude na PS4 a Xboxu One podporovat modifikace.

Další postavy do bojovky Injustice 2 budou odhaleny o víkendu na Comic-Conu v San Franciscu. Ed Boon na akci láká obrázkem, kde jsou šedé siluety dvou postav. Jedna z nich bude žena.

Ben z Konami, který má na starost sociální média, na Redditu v minulých dnech zodpověděl pár otázek ohledně MGS a Konami. Mezi nimi byl i jistý náznak toho, že by se na 30. leté výročí série Metal Gear (které bude příští rok) mohlo něco zajímavého chystat.

Netradiční PS Vita příběhová tower defence Aegis of Earth: Protonovus Assault je nyní na Steamu k mání pro PC, do 25. července s 20% slevou.

Na Humble Bundle se objevil balíček her od 2K Games. Za pouhý jeden dolar můžete mít The Darkness 2, Spec Ops: The Line a Duke Nukem Forever. Od 8,37 dolarů Civilization 5, NBA 2K16 a Mafii 2 v Digital Deluxe edici.

PlayStation 4 a Xbox One hráči se konečně budou moci vydat s Wilsonem na otevřené moře, pro konzole současné generace vyjde Don’t Starve: Shipwrecked. Stane se tak 2. srpna.

Seznam zpětně kompatibilních Xbox 360 her na Xboxu One rozšířily další hry. Konkrétně Half-Minute Hero: Super Mega Neo Climax, Flock a Tour de France 2009.

Studio Respawn připravuje deníčky, které nás více zasvětí do vývoje střílečky Titanfall 2, která kromě multiplayeru nabídne i singleplayer s příběhem. Zatím video, které vše oznamuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama