Středeční jednohubky - 29. června
Novinka Středeční jednohubky - 29. června

Středeční jednohubky - 29. června

Michal Burian

Michal Burian

28

Na Minecraft do kina, předplatitelé PlayStation Plus, beta Halo Wars 2, studio Rare mohl vlastnit Activision, Windows Phone aplikace Steamu, úspěch Grim Dawn a další zprávičky.

Reklama

Za necelé tři roky budou mít všichni fanoušci Minecraftu důvod navštívit kino. Přesně 24. května 2019 se na plátnech kin objeví filmový Minecraft.

Za posledních 18 měsíců se téměř dvojnásobil počet předplatitelů PlayStation Plus. V lednu 2015 to bylo 10,9 milionů, dnes je to přes 20,8 milionů. Sony tak zaznamenává trvalý růst.

Včera došlo na vydání LEGO Star Wars: The Force Awakens, které kromě krátkého videa zaměřeného na představení Hana Sola a Chewbaccy doprovodila i fotografie Harrisona Forda, který pro kostičkovanou verzi Hana Sola namlouval nové dialogy. Jen pro úplnost, Ford se podle všeho tváří takhle otráveně u naprosté většiny činností.

Nintendo v posledních letech prodělávalo, přesto má z lepších časů našetřený pořádný balík peněz. Konkrétně jde o 11 miliard amerických dolarů.

Beta strategie Halo Wars 2 na Xboxu One předčila očekávání Microsoftu. Hráči odehráli více než milion zápasů a celkově ve hře strávili společně přes 1,2 milionu hodin. Bohužel počet hráčů jsme se nedozvěděli.

1. srpna Sony ukončí podporu služby Ustream na PlayStationu 4. Pokud jste využívali Ustream, budete muset přejít na YouTube, Twitch nebo Dailymotion, kde můžete nadále sdílet svá videa a streamovat.

Společnost Activision měla blízko ke koupi studia Rare, dokonce přeplatila nabídku Microsoftu za podíl Nintenda v roce 2002. Nakonec Microsoft svou nabídku ještě vylepšil, což stačilo. V Rare aktuálně pracují na pirátské akci Sea of Thieves.

Alienation dostane lokální kooperaci, ligy, dvě nové úrovně obtížnosti (Expert a Master) s lepší kořistí a silnějšími nepřáteli, nové trofeje a další věci. Update vyjde 5. července.

Valve vydalo Windows Phone aplikaci Steamu pro Windows Phone 8.1 a Windows 10 Mobile.

PlayStation 4 verze střílečky Killing Floor 2 rozhodně není žádný obyčejný port. Hra podle autorů vypadá stejně dobře na PS4 i PC.

Xboxu One S se v předobjednávkách daří, tvrdí Mike Nichols z Microsoftu. Podle jeho slov mají hráči o tenčí model Xboxu One s upraveným gamepadem, harddiskem 2TB a podporou 4K Blu-ray filmů velký zájem.

Akční RPG titul Grim Dawn, který připomíná Diablo a v naší recenzi si vysloužil 8/10, se ve světě her neztratil. Tvůrci Titan Questu prozradili, že se prodalo 500 tisíc kopií Grim Dawn.

Microsoft vyrobil již milion kusů ovladače Xbox One Elite, který se začal prodávat před osmi měsíci společně s Halo 5: Guardians.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama