Studio People Can Fly neplánuje návrat k sérii Painkiller
Painkiller Novinka Studio People Can Fly neplánuje návrat k sérii Painkiller

Studio People Can Fly neplánuje návrat k sérii Painkiller

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Plus nevlastní práva na značku.

Reklama

Polské studio People Can Fly, které se v poslední době hodně rozšiřuje a ve spolupráci se Square Enix teď pracuje na velmi ambiciózní střílečce, si většina spojí s tituly Gears of War, Bulletstorm a možná s Fortnite: Save the World, s ním pomáhali Epicu. Jako první ale tenhle tým vytvořil first-person střílečku Painkiller, poté Painkiller: Battle Out of Hell, Painkiller: Black Edition a Painkiller: Hell Wars. Až pak přišel PC port Gears of War, pomoc na Gears of War 2 a Gears of War 3 a na závěr Gears of War: Judgment, které dostali celé na starost.

Jeden by řekl, že se budou chtít v People Can Fly ke své sérii vrátit. Opak je pravdou. Sebastian Wojciechowski, generální ředitel studia, pro DualShockers řekl, že se nechtějí vrátit ke značce Painkiller.

„Nemáme práva na značku, IP vlastní THQ Nordic,“ objasnil Wojciechowski. THQ Nordic získali práva v roce 2011 poté, co koupili JoWood a The Adventure Company. Ale ani kdyby za nimi THQ Nordic přišli s nabídkou, tak by se nechtěli na nové hře podílet. „Pracovali jsme na této sérii dlouho a bylo to dávno. Je to skvělá hra, ale upřímně, v týmu existuje možná jen jeden vývojář, který si to pamatuje.“

Wojciechowski vidí problém i v očekávání. Hráči si hru pamatují, těšili by se na nový díl, ale potom by možná dostali něco, co by přímo nechtěli. Očekávání by mohla být až moc velká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama