The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV skončí i na západě
Novinka The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV skončí i na západě

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV skončí i na západě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Příběh epické ságy bude do konce roku ukončen i na západě.

Reklama

Pokračování a samotný konec epochálního příběhu série The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel si budeme moci prožít i na západě. Společnost NIS America totiž potvrdila celosvětový přibližný termín The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV.

Bohužel se opravdu jedná pouze o přibližný termín, protože titul dorazí celkem na tři různé platformy a to ještě v různých obdobích. PS4 verze Trails of Cold Steel IV se v Severní Americe a v Evropě objeví ještě koncem tohoto roku a až někdy začátkem roku 2021 se dočkáme verzí pro Nintendo Switch a také PC portu.

Oznámení termínu ale doprovodilo odhalení bylo doprovázeno standardních a limitovaných edicí Trails of Cold Steel IV pro PlayStation 4 a Nintendo Switch. Pokud si koupíte základní verzi hry, získáte také soundtrack Echoes of Erebonia (ve fyzické verzi pro PS4 a digitálně pro Switch) a artbook Echoes of Erebonia.

Pokud ale budete chtít víc dárků, bude na NIS America Online Store za 99,99 dolarů k dispozici limitovaná edice se steelbookem Ashen Awakener, sedmi pohlednicemi s některými hlavními postavami a látkový plakát Daybreak. Artbook ze standardního vydání a soundtrack je navíc upgradován na vyšší verze: artbook Complete Black Records a soundrack Twilight Resonance. [Pozn. redakce: Zajímavé je, že v současné době nabízí americký online shop obě konzolové verze (PS4 i Switch), ale na evropské mutaci není o Trails of Cold Steel IV ani zmínka.]

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV tedy vyjde pro PlayStation 4 celosvětově do konce tohoto roku, poté se začátkem roku 2021 můžeme těšit na verzi pro Nintendo Switch a na PC port. RPG je v současné době k dispozici pro PlayStation 4 pouze v Japonsku.

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama