THQ pohřbilo konkurenci detektivky L.A. Noire
Novinka THQ pohřbilo konkurenci detektivky L.A. Noire

THQ pohřbilo konkurenci detektivky L.A. Noire

Daniel Mazura

Daniel Mazura

3

Nalezeno v popelu – Come Midnight od People Can Fly.

Reklama

Věděli jste, že před tím než se v polském studiu People Can Fly pustili do prototypu střílečky Bulletstorm, makali tamní vývojáři na velmi odvážném projektu, který údajně spojoval techniky L.A. Noire a Uncharted? Ne? Tak vězte, že právě takový titul v PCF kutili, než je stihl potopit dnes již neexistující vydavatelský dům THQ.

Pro Eurogamer se ohledně zrušeného titulu Come Midnight vyjádřil jeden ze zakladatelů PCF Adrian Chmielarz. Hra, která měla vyjít pro Xbox 360 a Playstation 3 měla být ,,mixem noiru, survival horroru, adventury, thrilleru a love story“.

Ve hře jste měli zastávat roli soukromého detektiva, který se jednou ocitl na pokraji vlastní smrti, odkud si přivezl schopnost komunikovat s mrtvými a přehrávat si poslední sekundy jejich života.

THQ podle Chmielarze s projektem dost zametlo, ve svém vyjádření používá dost ostrý slovník: ,,V THQ měli za úkol ponechat ve vývoji pouze jeden titul z Evropy a S.T.A.L.K.E.R byl tehdy v daleko pokročilejší fázi vývoje,“ uvádí a záhy dodává: ,,V téhle chvíli s námi THQ opravdu pořádně vyjeba*o. Prostě titul zrušili a tři týdny před tím s námi přestali jakkoliv komunikovat – žádné telefonáty, přestali odpovídat na maily. Totální idi*ti,“ vysvětlil Chmielarz jak se nakládá s týmy, které už pro vydavatele nepředstavují hlavní bod zájmu.

V současné době Adrian Chmielarz již nepůsobí v People Can Fly a kromě vedení studia The Astronauts aktivně hledá dnešního vlastníka práv na Come Midnight – THQ jím totiž nebylo v době, kdy rozprodávalo své tituly.

Obrázky od Gram.pl

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama