Tvůrci Rocket League plánují přidat nové a šílené mapy
Rocket League Novinka Tvůrci Rocket League plánují přidat nové a šílené mapy

Tvůrci Rocket League plánují přidat nové a šílené mapy

Jan Kalný

Jan Kalný

10

Hra se má navíc „naprosto stoprocentně” podívat i na další konzole a tvůrci se dívají na podporu modů.

Reklama

Trochu trhlé arkádovce Rocket League se daří velmi dobře. V recenzi jsme hře koneckonců dali krásných 8/10 za svou originální hratelnost. A z úspěchu je nadšený i samotný tvůrčí celek Psyonix, který chystá do hry přidat nenormální a bláznivé mapy.

To prozradil PC Gameru prezident studia Dave Hagewood.

„Absolutně, absolutně, absolutně,” začal Dave odpovídat na otázku, jestli se dočkáme trochu "nenormálních" map. „Nejdřív jsme chtěli začít se standardními plochami a hřišti, protože jsme chtěli, aby hráči pochopili o čem tahle hra je. Jaký je ten základní princip. Také jsme chtěli trochu propagovat kompetitivní hraní. Ale víme, že většina hráčů není hodně kompetitivní, prostě si chtějí užít. A my už pracujeme na pár šílených mapách. Zatím je moc brzy na to říct, kdy nějaká taková mapa bude. Myslím, že tu další co vydáme bude mít pořád relativně standardní vzhled, ale ty další už to trochu promíchají.”

Následně byl prezident studia tázaný, jestli se ve hře dočkáme i modů.

„Myslíme na to a mluvíme o tom. Jedna z těch těžkých věcí je to, že tahle je cross-play a to znamená, že všechno musí být stejně na verzích pro PC i PlayStation. Takže je to opravdu výzva. Nemohu o tom moc říct, ale už pracujeme na zajímavých nápadech s tím, jak bychom mohli začít pracovat s tvůrci modů a dalším uživatelským obsahem.”

Následně se viceprezident marketingu a komunikace, Jeremy Dunham, pro GameZone odhalil, že se hra podívá i na další konzole a platformy.

„Vzhledem k tomu jak si hra vede a s tím, že chceme rozšířit náš tým, tak jsme si stoprocentně jisti, že dáme hru i na jiné platformy. Jaké to budou, to zatím nevím,“ prozradil.

S největší pravděpodobností ale můžeme očekávat starou generaci PlayStation a také Xbox. A kdo ví, možná i Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama