Tvůrci z Panache Digital pracují na neoznámené historické akční survival hře
Novinka Tvůrci z Panache Digital pracují na neoznámené historické akční survival hře

Tvůrci z Panache Digital pracují na neoznámené historické akční survival hře

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Je dost možné, že Patrice Désilets získal práva na svůj projekt 1666, ale může pracovat na něčem úplně novém.

Reklama

Před měsícem jsme vás informovali, že si Patrice Désilets, bývalý kreativní ředitel Assasin's Creed série, založil nové studio Panache Digital Games. Od té doby bylo ticho. Včera ale rozeslali svůj první e-mail všem, kteří se přihlásili na oficiálních stránkách.

Kromě poděkování jsme se dozvěděli první malé detaily o prvním projektu. Půjde o historickou AAA akční survival hru z pohledu třetí osoby. Podobnost s Assassin's Creed je rozhodně na místě. Stejně tak je na místě i podobnost s projektem 1666, na kterém Désilets dříve pracoval. Je dost možné, že získal na projekt práva a nebo na tom pracuje pod jiným jménem. Survival je ale novinka.

„Věřim, že tohle médium, které nazýváme videohrami, může mít pozitivní dopad na naši společnost a AAA hry ještě nedosáhly své maximální kvality.”

Bohužel toho více nevíme, ale o hře bychom se měli dozvědět již brzy. Ti z vás, kteří tento e-mail dostali (tzn. ti, kteří se přihlásili) se mohou radovat. Až totiž hra vyjde, dostanete plnou hru zcela zdarma jako poděkování za váš čas, ochotu a zájem o tým, což je rozhodně pěkná věc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama