Two Worlds II CZ - odložení vydání na leden 2011
Two Worlds Novinka Two Worlds II CZ - odložení vydání na leden 2011

Two Worlds II CZ - odložení vydání na leden 2011

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Společnost Hypermax se rozhodla posunout vydání české verze RPG Two Worlds II na leden příštího roku.

Reklama

Je škoda, že se hra nestihne vydat ještě před Vánoci, což byl hlavní cíl a podle toho to v lokalizačním týmu TWII CZ také v posledních týdnech vypadalo - pracovalo se často hluboko přes půlnoc a to včetně víkendů. Nakonec se ale rozhodlo, že lepší bude nic neuspěchat. Těch několik týdnů navíc umožní týmu ve větším klidu dotestovat zbývající část příběhu pro jednoho hráče, zaměřit se na hru více hráčů a zároveň počkat na nový patch a nechat si ho implementovat přímo do prodejní verze.

Lokalizace TWII je bohužel dosti komplikovaná a nebylo kroku, na kterém nemuseli překladatelé čelit nějaké překážce. Ať už se jedná o neustále měněné dialogy (v chystaném patchi se budou některé dialogy předabovávat a půjde tak už o jejich čtvrtou verzi) nebo týdny čekání na první test-build a následné další týdny čekání na funkční české fonty.

Tímto se tedy datum vydání TWII CZ posouvá na leden 2011. Předpokládá se, že po Novém roce dorazí hra do výroby při první příležitosti, takže by to měla být první polovina měsíce, ale vzhledem k tomu, že dnes firma dostala aktualizaci už finálních textů do patche a zároveň i už třetí verzi textů pro DLC, může se jen spekulovat, co si vývojáři připraví příště.

Světem také prochází oficiální informace dat vydání pro americký a britský trh. V Americe titul vyjde 25.ledna 2011, což je stejné datum, jako v případě Velké Británie. V Evropě se titul již nějakou dobu ohřívá na poličkách obchodů a oficiální zprávy hlásí, že se za první tři týdny prodalo solidních 1 milion kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama