Za pětistovku vyšla na počítače Yakuza 0
Novinka Za pětistovku vyšla na počítače Yakuza 0

Za pětistovku vyšla na počítače Yakuza 0

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

Na Steamu se začala prodávat japonská akce.

Reklama

Na Steamu včera za 20 euro (cca 500 korun) vyšla Yakuza 0 pro 64bitové operační systémy Windows 7 a novější. Stalo se tak poprvé v historii, co se Yakuza podívala na PC. A nebude jediným dílem. Na počítače se chystá ještě Yakuza Kiwami, která nemá stanovené přesné datum vydání.

Yakuza 0 je akční příběhová adventura, jež hráče zavede až na počátek Kazuyaho příběhu. Yakuza 0 představuje původní příběh Kazumy Kiryua a detailně odkrývá jeho postup napříč pozicemi japonské kriminální organizace.

Budoucnost je determinována tím, co leží v minulosti. Dozvíme se například hodně o tom, co inspirovalo Kiryu dát se na vlnu zločinu. Kazuma Kiruyu by dost dobře nemohl být nazýván drakem, aniž by byl schopen připravit o hlavu pár lidí. Bojové schopnosti mohou být během souboje prohazovány, díky čemuž se hráči mohou těšit na ty nejvíce intenzivní souboje v historii her Yakuza. Navíc si zcela poprvé můžeme zahrát za postavu Gora Majima, která byla po dlouho dobu ve hře přítomna pouze jako NPC.

U minimálních systémových požadavků je uvádět Windows 7 64bit, procesor Intel Core i5-3470 nebo AMD Phenom FX-6300, 4 GB RAM a grafická karta Nvidia GeForce GTX 560 nebo AMD Radeon HD 6870.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama