Úterní jednohubky - 12. července
Novinka Úterní jednohubky - 12. července

Úterní jednohubky - 12. července

Michal Burian

Michal Burian

8

Záznam koncertu Zaklínače 3, zájem o Evolve, bany v Rainbow Six Siege, Dead or Alive Xtreme 3 s podporou PS VR, patch Rise of the Tomb Raider a další zprávičky.

Reklama

Na YouTube se objevil sestřih z nedávného koncertu v Krakově, zaměřeného na hudební doprovod Zaklínače 3. Hráči už na mnoha místech prosí o vydání záznamu celého koncertu, takže nezbývá než doufat, že jejich prosby někdo vyslyší.

Aby toho Zaklínače nebylo málo, CD Projekt RED vydal na serveru Spotify kolekci s názvem Music inspired by The Witcher 3: Wild Hunt. V ní najdete skladby vytvořené v rámci speciální soutěže z minulého roku, která skončila v listopadu.

Hráči v Rainbow Six Siege si musejí dávat pozor na zabíjení vlastních jednotek. Pokud by se jejich počínání opakovalo, hrozí jim permanentní ban, varuje Ubisoft. Nový systém pro vyhodnocení těchto nešvarů a dalšího podvádění bude součástí aktualizace, která vyjde zítra.

PES 2017 si bude moci veřejnost poprvé vyzkoušet v srpnu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, od 18. srpna.

Tým Splash Damage má nového majitele. Studio stojící za Enemy Territory: Quake Wars, Wolfenstein: Enemy Territory nebo multiplayerem Dooma 3 a Batman: Arkham Origins koupil čínský gigant Leyou Technologies, který vyrábí, distribuuje a prodává kuřecí maso. Lze očekávat, že Splash Damage teď budou tvořit online hry pro asijský trh.

Přechod kooperativní multiplayerové akce Evolve na free-to-play se zatím vyplatil, za posledních 24 hodin hru hrálo téměř 47 tisíc hráčů. Za první den to bylo 182 tisíc hráčů. Uvidíme, zda to bude stačit, aby Evolve v této podobě dorazilo i na PS4 a Xbox One.

Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 bude podporovat PlayStation VR, konkrétně od 13. října, kdy headset pro virtuální realitu se začne prodávat.

Fanouškovský překlad Batman: Arkham Knight pokračuje podle plánu, uskupení Lokalizace.net má přeloženo 73 procent textů s dialogy. Zhruba čtvrtina prošla korekcemi. Pomalu začali překládat menu, nápovědy a další věci. Do konce prázdnin by mohla být čeština na světě.

U tvůrců Lord of the Rings Online se propouští, firma Turbine se chce nově specializovat na vývoj mobilních her.

PC verze Rise of the Tomb Raider dostala patch, do dobrodružství Lary Croft přidává krom jiného podporu DX12.

Od dnešního dne v placeném programu EA Access na Xboxu One naleznete arkádové závody Need for Speed a plošinovku Unravel. EA Access tak nabízí 23 her. Tyto hry budou brzy i v Origin Access.

Dnes vychází PlayStation 4 verze hry Kerbal Space Program. Na PS Store zatím není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama