Úterní jednohubky - 19. července
Novinka Úterní jednohubky - 19. července

Úterní jednohubky - 19. července

Michal Burian

Michal Burian

3

Další modely Xboxu One S brzy s datem vydání, jak je to s PlayStation 4 Neo, oblíbené firmy šéfa CD Projektu RED, další cíl v Hitmanovi, nová hra od Bandai Namco a další zprávičky.

Reklama

Datum vydání Xbox One S s harddiskem 500 GB a 1TB se dozvíme příští týden. 2TB model vyjde 2. srpna, oznámil včera Microsoft. Jisté je, že tyhle dvě verze štíhlejšího Xboxu One dorazí na pulty obchodů později.

Obchodní řetězec GameStop nedávno odhalil, že PlayStation 4 Neo vyjde do konce letošního roku za cenu 399 euro. Podle generálního ředitele šlo o chybu, v obou případech. Dle jeho slov nevyjde žádná nová konzole do března 2017. Do nových konzolí tedy nepočítá Xbox One S, tím pádem by nemusel ani vylepšenou PS4.

Jakých vývojářských týmů si váží šéf CD Projektu RED (Zaklínač)? Nejlepšími z nejlepších studií mají být firmy Blizzard, Rockstar a Bethesda.

Známe další speciální Elusive Target v Hitmanovi. Novým cílem bude Gary Busey, ve hře se objeví po dobu sedmi dnů, od 21. července a najdete ho v prosluněném městě Sapienza.

Spotify na svém oficiálním Twitteru potvrdilo, že neplánuje aplikaci pro Xbox One. Oblíbená hudební služba tak zůstane na PlayStationu 4, právě na toto partnerství se Spotify zaměřuje.

Dino Patti, spoluzakladatel nezávislého dánského studia Playdead, které vytvořilo hry Limbo a Inside, po téměř deseti letech opouští firmu a vydává se vstříc novým výzvám.

Nejprodávanější konzolí června 2016 v USA bez pochyb PlayStation 4. Očekává se, že stejné to bude i v srpnu, kdy vychází No Man’s Sky právě pro PS4 a PC.

Společnost Bandai Namco na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem odhalí zbrusu novou hru pro západ. Krom toho Namco v polovině srpna doveze tituly Tekken 7 a Dragon Ball Xenoverse 2.

LEGO Star Wars: The Force Awakens stále nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Na druhém místě za minulý týden Uncharted 4. Následuje Monster Hunter Generations, Overwatch a Grand Theft Auto V.

Brzy novinky o NHL 17.

Spekuluje se nad srpnovými hrami zdarma v rámci předplatného PlayStation Plus. Podle zvěstí by jednou z her mohla být Yakuza 5. Sony ji omylem dala začátkem měsíce zdarma.

Microsoft to s plánem na pokrytí počítačů s operačním systémem Windows 10 přehnal, už si nemyslí, že bude Windows 10 do roku 2018 nainstalován na miliardě zařízení. Přitom v minulém roce to bylo ještě v plánu. Na začátku letoška byl Windows 10 nainstalován na 200 milionech zařízení. Teď je to asi 350 milionů.

Konami do Kolína nad Rýnem doveze jen PES 2017 a Yu-Gi-Oh!.

Dnes pro PlayStation 4 vychází dobrodružná hra Lifeless Planet, kde prozkoumáte 20 unikátních a atmosférou naplněných prostředí na obrovské a zrádné planetě. Prý je to ale celé jen o nudném běhání a průzkumu, proto si PC verze před časem vysloužila v průměru 6/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama